ADANA’YA ÖZGÜ MAGNETLERDE GELENLERİN DİKKATİNİ ÇEKİYOR

ADANA’YA ÖZGÜ MAGNETLERDE GELENLERİN DİKKATİNİ ÇEKİYOR
Yayınlama: 04.11.2023
Düzenleme: 04.11.2023 17:48
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Adana’da Büyük Saat tarafında şehir dışından, farklı yerlerden gelen misafirlerin son zamanlarda oldukça ilgisini çeken ve tezgahların ilgi odağı ürünlerinden olan magnet, anahtarlık, saat kulesi gibi ürünlerin satışı giderek artıyor. 8 yıldır çeşitli illerde çalışan İzzet Günel bizlere satışlardan ve en çok ilgi duyulan ürünlerden bahsetti.

Günel, “8 Yıldır kültürel türde çalışmalar yapıyorum. Öncesinde Marmaris’te orayı anlatan, tanıtan hediyelik eşyalar sattım. Şu an aynı işi yaklaşık olarak 5 yıldır Adana’da devam ettiriyorum. Adana’nın farklı yerlerinde dükkanımız da var. Oraya gelen ürünleri bizler buraya getirip satıyoruz” dedi.

 

“ŞIRDANLI ANAHTARLIK ŞU AN EN FAZLA GİDEN ÜRÜNLERİN BİR TANESİ.”

Günel en çok tercih edilen ürünlerden bahsetti; “Ürünler pahalı olduğu için en çok magnet alıyorlar, saat kulesi, kül tablası, 2’li bardak alıyorlar. Magnet ürünlerimizde en çok Taş Köprü, Varda köprüsü gibi Adana’ya özgü ürünler hediye alıyorlar. Şırdanlı anahtarlık şu an en fazla giden ürünlerin bir tanesi.”

Eskiye oranla satışların daha iyiye gittiğini söyleyen Günel, “Kışın satışlarımız biraz düşme yaşanıyor ama yazında turizmde geliyorsa hareketlenme yaşanıyor. Yapılan festivallerde vatandaşlar buraya geliyorsa hareketlilik oluyor” ifadelerini kullandı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.