Gündoğdu Vakfı el attı kapanmaktan kurtuldu

Gündoğdu Vakfı el attı kapanmaktan kurtuldu
Yayınlama: 10.12.2022
A+
A-

 

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana Gündoğdu Vakfı, kapanmakta olan Erkekler Voleybol 2. Lig 5. Grupta mücadele eden Seyhan Yıldırımspor’a isim sponsoru olarak kulübü kapanmaktan kurtardı. Adana Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırımspor, ligde oynadığı maçlarda 6’da 6 galibiyet alarak yoluna devam ediyor.

GÜNDOĞDU OYUNCULARI KUTLADI

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “Ligde iyi mücadele edip 6’da 6 yapan ve devre arasına yenilgisiz giren tüm sporcularımızı ve teknik heyetimiz kutlarım. Büyük başarılar elde edeceklerine inancım sonsuz. Ligin ikinci yarısında da başarılar sürecektir buna inancım tam” dedi.

HEDEF SERİYİ SÜRDÜRMEK

Adana Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırımspor takım kaptanı Hasan Özkan, “Kulübümüze sahip çıkıp kapanmaktan kurtaran ve Adana’ya büyük hizmet sağlamış olan Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’ya minnettarız. Ligin ikinci yarısı bu hafta sonu başlayacak ve galibiyet serimizi devam ettirip play-off yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” diye konuştu.

Adana Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırımspor ligin ikinci yarısında Pazar günü deplasmanda Malatya Büyükşehir Belediyespor’un konuğu olacak. Takım çalışmalarını sıkı şekilde sürdürüyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.