Adana’dan Amerika ve İngiltere’ye online ders

Adana’dan Amerika ve İngiltere’ye online ders
Yayınlama: 31.05.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana’da birçok üst düzey kamu görevlisi ve iş insanlarına kişisel antrenörlük yapan spor eğitmeni Adil Özdemir, Amerika, İngiltere, Kanada gibi ülkelerdeki sporcularını da online ders ile hedefe ulaştırıyor.

Çukurova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden mezun olan Adil Özdemir, Kıbrıs üniversitelerinde de Fitness ve beslenme koçluğu alanlarında eğitimler aldı.

Adil Özdemir, “Online dersler ile kilo verme, kilo alma, bazı eklem sakatlıkları, kas yaralanmaları ve duruş bozuklukları gibi hedefe yönelik problemlere danışmanlık veriyorum ve kişinin hedefi ne ise yüzde yüz verim alacağı program. Burada amaç kişiye spor yaptırmaktan ziyade hedefine Kısa sürede ulaştırmak. En Kısa sürede en iyi verimliliği vermek için çabalarım. Bunun içinde doğru bilgi gereklidir, doğru bilgide eğitim, bilimsel verilere dayanma ve tecrübe ile olur. Bu online ders mantığı. Onun dışında branş farketmeksizin profesyonel sporculara sezon içi, sonu başı kondisyonerlik yapıyorum, müsabakalara hazırlıyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.