Adana Seçmeni kararını verdi

Adana Seçmeni kararını verdi
Yayınlama: 12.05.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – AK Parti MYK üyesi ve  28. Dönem milletvekilliği Adana listesinin üçüncü sırasında yer alan Sunay Karamık, Çukurova Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, hafta sonu yapılacak seçimlere dair değerlendirmede bulundu.

ÇGC’yi ziyaretinde Başkan Cafer Esendemir, Başkan Yardımcısı Dilek Akın, Mali Sekreter Süreyya Uri, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Akköse ve Çetin Ulucan tarafından konuk edilen Karamık, “Cumhurbaşkanımızın  Adana mitingi gösterdi ki; Adana seçmeni kararını verdi. Ben bu vesile ile mitingde güçlü ve büyük Türkiye’nin geleceğine omuz veren tüm Adanalı hemşerilerime yürekten teşekkür ediyor ve tebriklerimi sunuyorum” dedi.

Türkiye Havacılık sektörü ve TÜRK HAVA YOLLARI’nın ilk kadın genel müdürü olarak 2016-2019 yılları arasında %100 THY iştiraki olarak THY Uçuş Eğitim ve Havalimanı İşletme A.Ş.’nin  (TAFA) ilk genel müdürü olan, kuruluşunda aktif görev aldığı Kadın Adayları Destekleme Derneği’nde (KA-DER) Sayman, Genel Sekreter ve 2015-2017 yıllarında Genel Başkan olarak görev yapan Karamık, kadının toplumdaki önemine vurgu yaptı. Karamık, kadınlsra siyasette de daha fazla yer almaları çağrısında bulundu.

Seçim çalışmaları startının verildiği günden itibaren Adana’yı karış karış gezen Sunay Karamık, seçimde sonra da hemşerilerinin her zaman yanında olacağını, tüm ziyaretlerini seçimden sonra da tekrarlanacağını ifade etti.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ise Sunay Karamık’ı, Adana’nın evladı olmasının yanı sıra  habercilik geçmişiyle de  kendilerinden biri olarak gördüğünü belirterek, nazik ziyareti için teşekkür etti. Esendemir, Adana’nın sorunlarından ve beklentilerinde de söz etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.