Adana iş dünyası ticaret köprüsünde buluştu

Adana iş dünyası ticaret köprüsünde buluştu
Yayınlama: 25.11.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS- Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) çatısı altında faaliyet gösteren Adana’nın üç güçlü iş dünyası derneği, “Adana İş Dünyası Ticaret Köprüsü” adıyla networking çalışması gerçekleştirdi.
Kentin üç güçlü iş dünyası derneği; Adana Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ADSİAD), İş Kadınları Derneği (İŞKAD) ve Adana Genç İş İnsanları Derneği’nin (ADANAGİAD) ortak organizasyonunda bir araya gelen iş dünyası hem tanıştı hem de birbirlerinin iş ve meslek bilgilerini güncelledi. İş insanlarının kendi aralarında iş birlikleri ve karşılıklı ticari faaliyetler için zemin hazırlamasına olanak sağlayan “Adana İş Dünyası Ticaret Köprüsü” adlı çalışmaya ücretsiz olarak katılan Adanalı iş insanları önemli bir farkındalık oluşturdu.
VEDAT GİZER: “ÖNEMLİ BİR ETKİNLİK”
Çalışmanın başlangıcında konuşan ADSİAD Başkanı Vedat Gizer, önce birbirleriyle, sonra da birlikte iş yapma kültürünü geliştirmeyi hedefleyen, yeni iş fırsatları oluşturulması için yapılan ortak çalışmanın gerek firmalar gerekse iş dünyası için önemli olduğunu söyledi.
BERMAN MANTI: “KADINLAR NETWORK AĞININ İÇİNDE”
İŞKAD Başkanı Berman Mantı ise özellikle kadınların ekonomik özgürlüğünü kazanma yolunda büyük fedakarlık örneği sergilediğini, meşakkatli süreçte birbirlerinin haklarını korumak için de büyük mücadele örneği sergilediklerini vurguladı. Tüm kadınların network ağının içinde yer alarak yeni alanlar açma uğraşı verdiğini dile getiren Mantı, girişimciliğin ve iş insanları arasındaki işbirliğinin ivme kazanması için Adana’da atılan bu adımın ulusal boyuta taşınacağını kaydetti.
ALİ CAN BOĞA: “OLUMLU YANSIMA OLACAK”
ADANAGİAD Başkanı Ali Can Boğa da 3 dernek olarak özgün bir çalışmaya imza atmaktan duyduğu mutluluğu paylaştı. Boğa, Adana’dan başlayan ticaret köprüsünün tüm Çukurova’ya ardından Türkiye geneline olumlu yansıma göstermesini diledi.
Konuşmaların ardından başlayan network çalışmasında iş dünyasının aynı masa etrafında birbirleriyle olan tanışmaları, diyalogları ve işbirliği anlaşmaları geleceğe dair umut aşıladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.