Adana İl Müftülüğü’nden AMATEM’de Regaip Kandili

Adana İl Müftülüğü’nden AMATEM’de Regaip Kandili
Yayınlama: 28.01.2023
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana Müftülüğünün dezavantajı kesimlere yönelik çalışmaları farklı güzellikte devam ediyor.

Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi (AMATEM)’nde Adana İl Müftülüğü plan ve koordinesinde 4 yılı aşkın süredir periyodik olarak gerçekleştirilen “Değerler Eğitimi” etkinlikler devam ediyor.

İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Adana Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekim Uzman Dr. Mustafa Kurt, Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinatörü Din Hizmetleri Uzmanı Nuh Ünaldı, Daire Personelleri ve Din görevlileri katıldı.

Üç Ayların manevi iklimini, rahmet ve bereketini, vatandaşlarımız ve tüm kamu kurum-kuruluş, STK’larla paylaşarak çoğaltan İl Müftülüğü, Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezinde (AMATEM)’nde Regaip Kandili etkinlikleri çerçevesinde program icra etti.

Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Akabinde, üç ayları, ekim, bakım ve hasat ayları olarak değerlendiren İl Müftüsü Mehmet Taşcı;Adana İl Müftülüğü olarak çalışmış olduğumuz, hizmet etmiş olduğumuz şehirde kardeşlerimizin sahih dini bilgiye ulaşmaları için gerekli her türlü çalışmayı yapmaya gayret ediyoruz ve Dinimizin Başkanlığımızın bize yüklemiş olduğu vazifeleri bir hakkın yerine getirmek için mücadele ediyoruz. Gerek gençlik, gerekse toplumun diğer katmanlarına her türlü hizmet vermeye çalışıyoruz. Bugün de burada yine hizmet alanlarımızdan birisi olan bağımlılıkla mücadele konusunda bağımlılıkla mücadele koordinatörlerimiz yapmış olduğu güzel bir hizmet vesilesiyle Adana’da AMATEM’de tedavi gören gençlerimize kardeşlerimize biraz önce sizlerde gördünüz, içinde olduğumuz manevi atmosfere uygun bir hizmet sunalım istedik. Onları Efendim manevi duygularını harekete geçirelim dedik. Recep, Şaban ve Ramazan ayımıza girmiş olduğumuz üç aylarımıza girmiş, olduğumuz bu zamanda bu kardeşlerimizin de Recep, Şaban Ramazan ve bu mevsim içerisinde bulunan kandillerimiz başta Regaip kandilimiz, Miraç kandilimiz , Berat kandilimiz ve Kadir gecemizle beraber bir fırsatlar mevsimine girmiş bulunuyoruz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.