Ziya Büfe’de Gece Tavuk Döneri

Ziya Büfe’de Gece Tavuk Döneri
Yayınlama: 09.04.2023
Düzenleme: 09.04.2023 16:11
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Serdar Akın-  Adana’da akşamları restaurantlarda kebap ve çorbacıların olduğu bir yerde akşam 21.00 başlayan ve gecenin ilerleyen saatlerine müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Ülke geneli ile Adana’da et ve tavuk dönerleri genelde sabahları hazırlanarak başlayan ve akşam saatlerinde ise biterken yeni bir buluş keşfeden Ziya Büfe’nin işletmecileri bir ilke imza atarak gece döneri yapmaya başladılar.
Ekonominin vatandaşlarının yemekte kalitenin yanısıra ucuz bir şekilde karınlarını doyurmak istemesi bunun yanında üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu bir yerde alım güçleri zayıf olan öğrenciler için güzel bir düşünce ile Duygu Cafe’nin karşısında hizmete başlayan Ziya Büfe işletmecileri Selçuk-Ahmet Yılmaz kardeşler “Biz iki kardeş öğrencilik hayatımızda hep ucuz bir yemek yemeyi istedik.Çünkü bütçemiz yetmez ve ailemizin verdiği para ile anca geçinirdik. Bu yüzden bu büfede gece döneri yapmayı planladık ve hizmete açtık. İnsanlar döneri gündüz yaptıkları için adana kebabı ve bir paça, çorba fiyatları almış başını gidiyor .Öğrenciler ne nerde ucuz bir yemek varsa oraya yönleniyor ve bu yüzdende bu işletmede vatandaşlara gece döner neden yapmayalım, gecenin bir saatinde neden döner yemesinler diye düşündük. Önceleri garip gelen uygulama gündüzden kalma diye pek ilgi görmese de daha sonra akşam saat 21.00’da döneri taktığımızı görenler bizlere inanmaya başladılar. Şu an büyük ilgi görme sebebi ise gece 12’den sonra döner yemeye başladılar. Öğrenci olan arkadaşlarımız bu uygulamadan son derece memnun kalmaya başladılar. Biz Adana’da hep ilk olan şeyleri yapmaya devam ediyoruz. Umarız Adana için ekonomik bir döner yemeye herkesi beklediklerini” ifade ettiler.
Duygu Cafe karşısında yeni açılan Ziya Büfe akşamları gece döneri yaparak Adana’da bir ilke imza atarak gecenin herhangi bir saatinde döner yemeye gelen vatandaşlar “Bu gerçekten çok güzel bir uygulama ve çok memnun kaldık.her akşam nerede yemek yiyebiliriz düşüncelerinin kalktığını” belirttiler

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.