Abdullah Torun: Yüreğir İçin Hayallerimiz Var!

Yeniden Refah Partisi Yüreğir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, basın acıkmasında bulundu

Abdullah Torun: Yüreğir İçin Hayallerimiz Var!
Yayınlama: 21.02.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Melisa Karmış – Geçtiğimiz günler de Yeniden Refah Partisi (YRP) Yüreğir Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Abdullah Torun Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanlığında basın acıkmasında bulundu. Torun, “Bugünden itibaren Yüreğir için yeni bir başlangıç olacak.” dedi.

AK Parti 22. Dönem Milletvekili ve 2014 Yerel seçimlerinde AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan ve az bir farkla seçimi kaybeden Abdullah Torun’un Yeniden Refah Partisi Yüreğir Belediye Başkan Adaylığı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Torun, Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanlığı’nda gerçekleştirdiği toplantıda basın açıklamasında bulunarak merak edilen soruları yanıtladı.

Yeniden Refah Partisi İl Binasında gerçekleştirilen toplantıya Yeniden Refah Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Baysal’da katılım sağladı. Sevdamız ve önceliğimiz Adana sözleri ile konuşmasına başlayan Torun şunları kaydetti:

“Hepinizin bildiği gibi geçmişten bugüne Seyhan ve Yüreğir ilçemiz iki ayrı dünya, iki ayrı karakter gibi inşaa edildi. Bir yanı bahar bahçe, bir yanımız çığlık çığlığa. Fotoğraf bu. Ne hazindir ki dört dönemdir İktidar Partisine teslim edilmesine rağmen bu kader yine değişmedi. Yüreğir, iktidarın gücünü, hizmetle, planlı şehircilikle, alt yapı ve üst yapısıyla, kentsel dönüşümüyle deprem riskinden kendini koruyamadı. Sağlıklı bir şehir, yolları, parkları, bahçeleri ile yaşanabilir Yüreğir oluşturulamadı. Bu nedenle midir bilinmez, Yüreğir’de görev yapan memur dahi görev yaptığı İlçe’de oturmak istemedi. Hatta Yüreğir’de siyaset yapan, belediye başkanlığı yapan birçok isim Yüreğir’de değil, Seyhan’da oturmayı, çocuklarına ve ailesine layık gördü. Biz bu garabeti de ortadan kaldıracağız inşallah. Kendi ailemize, çocuklarımıza layık görmediğimiz bir yaşam kalitesini Yüreğirlilere de layık görmeyeceğiz. Yüreğir, tarımıyla; Adanalıyı, Anadolu’yu besleyerek bir ana gibi fedakarlığı sürekli hale getiren bir ilçemiz. İnşallah bizimle beraber Yüreğir, Seyhan Nehri’nin güzelliğini sadece tarım alanını sulayarak değil; alabildiğince güzel parklarıyla, bahçeleriyle, suyun her türlü güzelliğinden istifade edebilecek yeni projeleriyle faydalanacağı bir döneme geçecektir.”

“YÜREĞİR İÇİN GERÇEKLEŞTİRECEĞİMİZ HAYALLERİMİZE HEPİNİZİ ORTAK OLMAYA DAVET EDİYORUZ”

Yaptığı basın açıklamasında Yüreğir’e hizmet etmek için şimdiden projeler geliştirmeye başladıklarını dile getiren Torun, yakın zamanda bu projeleri halka tanıtacaklarının müjdesini verdi. Abdullah Torun, “Tüm Yüreğir’li vatandaşlara sesleniyorum. Oy verip Başkan seçtiğin insan eğer mahallene, sokağına, ilçene hizmet etmiyorsa, değer kazandırmıyorsa bilesin ki senin ve çocuklarının geleceğinden çalıyordur. Yüreğir’in bunca geniş alanlarına rağmen, yeni projeler için uygun sahasının olmasına rağmen Yüreğir’de bir Şehircilik başarısından bahsedilmiyorsa bu bir başarısızlık hikayesidir. Peki bu Yüreğir’inin kaderi midir? Yoksa ihmal midir? İşte biz bu ihmali bitireceğiz, Yüreğir’i hak ettiği değere, hizmete inşallah ulaştıracağız. Bu nedenle Yüreğir’de yaşayan, her siyasi partiye gönül vermiş insanımıza sesleniyorum. Bu seçim, Yüreğir’in Belediye seçimi. Türkiye’nin genel seçimi değil. O nedenle eğer Yüreğir’e sevdalıysan, yaşadığın yeri değerli hale getirmek istiyorsan, yaşanabilir bir ilçem olsun diyorsan o zaman derdimiz ortak. Derdimiz ortaksa çaresi elbirliği yaparak bu derdi bitirmektir. Geçmişte TOKİ konutlarının İlçemize gelmesi adına verdiğimiz hayırlı hizmetin bugün Yüreğir’in dönüşümünün ana eksenini teşkil ediyor olması bizim ne kadar doğru bir adım attığımızın da işaretidir. Daha yapacak çok işimiz var. Yüreğir hizmete susamış, Yüreğir yeni projeler bekliyor. İnşallah bu hizmetleri hep beraber yapacağız.” şeklinde konuştu.

Basın açıklamasının hemen ardından Yeniden Refah Partisi Eski Adana İl Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Baysal, Yüreğir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun’a Yeniden Refah Partisi rozetini taktim etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.