ADANA’DA CİHANGİR KEBAP’IN 2. ŞUBESİ AÇILDI

ADANA’DA CİHANGİR KEBAP’IN 2. ŞUBESİ AÇILDI
Yayınlama: 22.02.2024
Düzenleme: 22.02.2024 17:03
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Adana’da Cihangir Kebap’ın Türkmenbaşı bulvarında 2. Şubesi açıldı. Açılışa Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, vatandaşlar ve siyasi partilerin adayları katılarak yoğun ilgi gösterildi.

Cihangir Korkmaz açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Değerli başkanlarım, değerli misafirlerim, hoş geldiniz, şeref verdiniz. Adana’da ikinci Türkiye’de dördüncü olan şubemizi açıyoruz, Allah razı olsun hepinizden. Hoş geldiniz.”

KARALAR, “LEZZET DİYARI ADANA’DA BİR LEZZET MEKANI AÇIYORUZ”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Evet çok değerli kardeşlerim, çok değerli hemşehrilerim, bu güzel kentin değerli insanları ne kadar harika bir havada ne kadar harika bir işletme açıyoruz. Lezzet diyarı Adana’da bir lezzet mekanı açıyoruz. Aslında buralar sadece buraya hizmet etmiyorlar Türkiye’ye  Adana’nın gastronomisi tanıma konusunda da çok ciddi katkı koyuyor.  Çok teşekkür ediyorum. Tabii onlarca da istihdam ederek bizde buraya toplandık. Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı 31 Mart’ta 2024 sonra da yine belediye başkanı olarak açıyorum. Hayırlı uğurlu olsun efendim” dedi.

“HEM EKONOMİYE HEM DE İSTİHDAMA CİDDİ BİR KATKILARI VAR”

Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, “Cihangir kebap Adana’nın değil artık Türkiye’nin bir markası haline dönüştü. Allah kendisinden razı olsun. Hem ekonomiye hem de istihdama ciddi bir katkıları var. Bende Seyhan Belediye başkan adayı olarak Allah’ın izni ve sizlerin destekleri ile inşallah. Seyhan Belediye başkanı olarak yakın zamanda İşletmelerimizin yanında olacağız. Bir işletme kültüründen gelen bir kardeşiniz olarak işletmelerimizin yanında olacağız. Onlara destek vereceğiz. Ben hepinizin huzurunda teşekkür ederim. Rabbim hayırlı uğurlu olsun. Adana’da aşk ifadesini üç kelime ile şu şekilde açıklamak istiyorum. Adana’da aşk deyince a- adana, ş- şalgam, k- kebap diyorum hayırlı uğurlu olsun” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.