ABD ADANA KONSOLOSU CATHERİNE WESTLEY’DEN ADASO’YA ZİYARET

ABD ADANA KONSOLOSU CATHERİNE WESTLEY’DEN ADASO’YA ZİYARET
Yayınlama: 26.09.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Adana Konsolosu Catherine Westley, Ekonomi İşleri Müdürü Timothy Bugansky ve Ticaret Uzmanı Mutlu Sevindik ile birlikte Adana Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. Ziyarette Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, ABD Adana Konsolosu Catherine Westley’e Adana’da yapılacak olan yeni konsolosluk hizmet binasında vize verme konusundaki taleplerini gündeme getirdi.

Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı İsrafil Uçurum, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Meclis Başkan Yardımcısı Fırat Karalı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdoğan Şire, Yönetim Kurulu Üyeleri Hulusi Akkoç, Rafet Milli Süleyman Gerdan ve Genel Sekreteri Bora Kocaman ile bir araya gelen ABD Adana Konsolosu Catherine Westley, Ekonomi İşleri Müdürü Timothy Bugansky ve Ticaret Uzmanı Mutlu Sevindik Adana’nın birçok alanda yatırım ve iş birliği yapılabilecek olduğunu, bugüne dek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç ise ABD’nin Türkiye için çok önemli bir partner olduğunu söyleyerek her türlü ekonomik alanda çalışmak üzere Adana Sanayi Odası olarak hazır olduklarını belirtti. Ayrıca Kıvanç Adana’nın jeopolitik konumu ve sanayisinin üretim çeşitliliği hakkında bilgi aktardı.

ABD’nin Adana’da konsolosluğunun olmasının büyük bir artı kazanç olduğunu söyleyen Başkan Zeki Kıvanç, ABD Adana Konsolosu Catherine Westley’e Adana’da yapılacak olan yeni konsolosluk hizmet binasında vize verme konusundaki taleplerini gündeme getirdi. Kıvanç, “Bizler iş dünyası temsilcileri olarak Amerika Birleşik Devletleri ile çok daha fazla iş yapmak istiyoruz. Bunun olabilmesi içinde önemli olan gerekli izinlere kolay ulaşımdır. Bu konuda yeni yapılan ABD’de konsolosluğun da vize imkanının olması bizler için önemli avantaj sağlayacaktır.” dedi.

Odanın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren Başkan Zeki Kıvanç ise ziyaretleri için ABD Adana Konsolosu Catherine Westley, Ekonomi İşleri Müdürü Timothy Bugansky ve Ticaret Uzmanı Mutlu Sevindik’e teşekkür etti. Ziyaret yapılan sohbetin ardından sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.