Kocaispir acıları paylaştı

Kocaispir acıları paylaştı
Yayınlama: 01.03.2023
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Kahramanmaraş merkezli, 11 ilde meydana gelen deprem felaketinin ardından depremzede vatandaşları ziyaret ederek, acılarını paylaştı. Çadır kentlerdeki vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kocaispir, “Çok büyük bir afet yaşadık. Gün paylaşma, birlik olma, sarılma günü. Yaralarımızı birlikte saracağız.” dedi.

Kahramanmaraş merkezli, 11 ilde meydana gelen deprem felaketinde belediyenin tüm imkânlarıyla Adana başta olmak üzere depremzedelerin yanında olan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, deprem bölgesini ziyaret etti.

Deprem felaketinin ilk gününde arama kurtarma ekiplerinden iş makinelerine, mobil mutfaktan sağlık ekiplerine kadar her türlü imkânla depremzedelerin yardımına koşan Başkan Kocaispir, deprem bölgesini de gezerek, depremzede vatandaşların acılarına ortak oldu.

Adıyaman’da çalışmaların değerlendirildiği koordinasyon toplantısına katılan Başkan Kocaispir, Adıyaman, Kahramanmaraş Pazarcık, Osmaniye ve Kadirli’deki depremzedeleri ziyaret etti. Osmaniye’de konuşlandırılan Yüreğir Belediyesi mobil mutfak tırında depremzedelere yemek ikram eden Başkan Kocaispir, çadır kentleri gezerek depremzedelerle oturdu, sohbet etti, acılarını paylaştı.

Başkan Kocaispir, “Çok büyük bir afet yaşadık. Gün paylaşma, birlik olma, sarılma günü. Bu acı hepimizin acısıdır. Yaralarımızı birlikte saracağız. Hepimize geçmiş olsun. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.