5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜNDE ATATÜRK PARKINA ÇELENK BIRAKILDI

5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜNDE ATATÜRK PARKINA ÇELENK BIRAKILDI
Yayınlama: 05.04.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Çağlacan Kurt – 5 Nisan Avukatlar Günü’nün 146. Yılı kutlamaları çerçevesinde Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı.

Atatürk Parkı’ndaki törene avukatlar cübbeleriyle katıldı. Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz ve Baro Başkan Vekili Av. Miyesser Ersalan Önenli çelenk bıraktı. Ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Düzenlenen törene Baro Başkanı, Baro Başkan Vekili Av. Miyesser Ersalan Önenli , Adana Eczacı Odası Başkanı Mürsel Yalbuzdağ, Çukurova Belediye Başkanı Av. Emrah Kozay, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, CHP Adana İL Başkanı Anıl Tanburoğlu, CHP İlçe Başkanı Av. Sercan Polat, çok sayıda avukat ve stajyer avukatlar katıldı. Avukatlar günü çerçevesinde düzenlenen etkinlikler Adana Barosu Avukatlar Salonunda basın açıklaması ve meslekte 25. Yılını tamamlayan avukatlara plaket töreni ile devam edecek.

“TÜM MESLEKTAŞLARIMIN AVUKATLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Başkan Av. Gökayaz, günün anlam ve önemine işaret ederek, ” Bize özgürce yaşayabileceğimiz bir vatan ve muasır medeniyeti hedef gösteren bir cumhuriyet bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan için canını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi, hukuk mücadelesinde yaşamını yitiren meslek büyüklerimizi minnet, rahmet ve saygıyla anıyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu yerel seçimlerde seçilen kıymetli başkanlarımız Çukurova Belediye Başkanı Av. Emrah Kozay’a ve Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’ya hayırlı olmasını diliyorum. Bugün bizimle birlikte olan Akademik Meslek Odası başkanlarıma, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanımıza, önceki dönem Baro Başkanlarımıza, tüm meslektaşlarımıza ve stajyer avukatlarımıza çok teşekkür ederim avukatlar günümüz kutlu olsun” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.