TÜRKEŞ, “ADANA’DA HER GÜNÜ KADINLAR GÜNÜ YAPACAĞIM”

TÜRKEŞ, “ADANA’DA HER GÜNÜ KADINLAR GÜNÜ YAPACAĞIM”
Yayınlama: 08.03.2024
Düzenleme: 08.03.2024 08:33
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş Taş 8 Mart Dünya Emekçi Kadın günü için yerel gazetelerde çalışan kadın basın mensupları ile bir araya geldi.

Ayyüce Türkeş Taş konuşmasına başlarken şu ifadelere yer verdi; “Gerçekten biz İyi Parti olarak, ekip olarak Türkiye’yi yönetecek liyakatlı kadrolara sahibiz. Öncelikle ben de hepinizin dünya emekçi kadınlar gününü kutluyorum. Ben diyorum ki ben Adana’da her günü kadınlar günü yapacağım. Çünkü ben bu yola Adanalı kadınlarla, Adanalı gençler için çıktım gerçekten.”

Ayyüce Türkeş Taş, “ Adana’nın kadını farklı bir duruşu olan ,farklı bir gücü olan ve üretici bir kadın. O yüzden inanıyorum ki bu kadının gücü sayın vekilimin dediği gibi hem Adana’yı değiştirecek hem de biz Adana öyle bir şehir ki Adana ayağa kalktımı ilçede ayağa kalkacak. Türkiye’nin ayağa kalkmasından çok önemli gelir bir rolü olacak. Bunu da biz kadınlar başaracağız diyorum. Ben hani kadının ve erkeğin de ayrı bir rol de yaratıldığına inanıyorum. Bu demek değil bir kadın evde otursun sadece anne olsun, yemek yapsın anlamında demiyorum bunu ama kadının içindeki erkeği çıkaracak bir sistem dünyanın sonunu getirecek bir sistemdir” dedi.

“Adana’nın Gücünü Arkamda Hissediyorum”

Türkeş, “Şu anda da maalesef öyle oldu. Bize kadınlık annelik enerjisi lazım bu dünyayı değiştirip kaldırmak için. Ben de o da var diyorum, vizyon da var, bilgi birikimi de manevi miras da var. Adana’nın gücü de arkamda bunu hissediyorum. Inşallah bunu hep beraber yapacağız. Ben de lafı çok fazla uzatmayacağım. Ama ben Adana Büyükşehir Belediyesi olarak en büyük vaadimiz üreten Adana haline getirdi. Üreten Adana haline getireceğim diyorum. Kendi gelirini kendi yaratacak Adana Ve bu üreten Adana olma yolunda kadınlara büyük rol düşüyor. Hatta kadınların üretime dahil edecek bir sürü olanaklar yaratacağız. Kadınların ürettikleriyle Adana’yı da dünya markası yapalım diyoruz. Hatta kadınlarımızı üretsin. Hiçbir ilkokul, ortaokul çocuğu beslenme problemi yaşamasın diyoruz. Takım yeter ki evine ekmek götürmek istiyorum. Yeter ki katkıda bulunmak istedim. Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak biz de inşallah arkasında olacağız. Hep beraber kadınlarla da gençlerle de tabii ki erkeklerle de yeniden şehri ayağa kaldıracağım. Biraz sizi dinlemek istiyorum. Tekrar hoş geldiniz davetiniz, sohbetiniz için bir kere daha teşekkür ediyorum. Hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.