“ZAFER PARTİSİ’NDEKİ TÜM GÖREVLERİMİZDEN VE PARTİ ÜYELİĞİNDEN İSTİFA EDİYORUZ”

“ZAFER PARTİSİ’NDEKİ TÜM GÖREVLERİMİZDEN VE PARTİ ÜYELİĞİNDEN İSTİFA EDİYORUZ”
Yayınlama: 13.10.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal / Sevil Çakmak – Adana’da Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ayhan Binboğa ve teşkilat üyeleri bir araya gelerek teşkilatın İSTİFA konuyla ilgili Çukurova Gazeteciler Cemiyetinde basın açıklaması gerçekleştirdiler. Basın açıklamasını Adana Zafer Partisi İl Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Çelik yaptı.

Çelik, “Değeri Basın mensupları çok kıymetli Partilerimiz ve sevgili milletimizi basın toplantımıza Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Ümit ÖZDAG in bir sözü ile başlamak istiyoruz. “Biz salağa salak deriz.” Biz Adana teşkilatı da aynı Sayın Özdağ gibi salaklağa salak der. Ancak biz salak değiliz salak yerine konulmayı da kabul etmiyoruz” diyerek basın açıklamasına başladı.

Ömer Faruk Çelik Zafer Partisinin kuruluşuna şöyle değindi; “Biz Zafer Partisi İl Başkanı, il başkan yardımcıları, il yöneticileri, milletvekili adayları, belediye başkan adayları, ilçe başkanın, ilçe yöneticileri, meclis üyesi adayları ve Zafer Partililer olarak Zafer Partisi Adana il teşkilatını çok büyük fedakarlıklar ile kurduk. İlçe teşkilatlanmalarını ciddi ve titiz bir çalışma ile oluşturduk.”

“PARTİ TEŞKİLATI OLARAK SAHADA TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞTIK”

Çelik, “Tüm ülkemizi acıya ve yasa boğan deprem sürecinde Adana İl Teşkilatı olarak deprem bölgesinde, parti adına sahada gece düz demeden çalıştık. 14 Mayıs 2073 Milletvekili ve 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde parti teşkilatı olarak Genel Merkez den sahada tam gücümüzle çalıştık ancak 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan seçimler milletvekili aday belirleme sürecinde Adana il teşkilatınım hiçbir görüşü alınmadan,  hiçbir görüşü alınmadan, kanunen, siyasetten yasak olan ve uzak durması gereken Adana Seyhan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevli devlet memuru Çağrı Kürşat Yüce isimli öğretmenin ve onun etrafındaki siyaset simsarlanın  görüşü ile Adana Milletvekilliği sıralaması çıkar ilişkileri gözü önünde bulundurularak oluşmuştur. Seçim öncesi Partimizin zarar görmesini istemediğimizden dola suskunluğumuzu koruyup partimiz için var gücümüzle çalıştık. Bizler Muz Cumhuriyetlerinde kurulu bir partinin üyeleri değiliz.  Resmi başkanı, İlçe başkanları varken, bunların görüşleri alınmalıyken yapılanlar bizleri derinden üzmüştür” diyerek ifade etti.

“BİZLER MUZ CUMHURİYETLERİNDE KURULU BİR PARTİNİN ÜYELERİ DEĞİLİZ”

Çelik, “Parti tüzüğüne uygun davranmayan hatta ve hatta ahlak ve kültür yapımıza bile uygun olmayan davranışlar sergileyen bazı parti yöneticilerinin disiplin cezası gerektiren bu durumları ile ilgili İl Başkanlığınca detaylı raporlar halinde hazırlanıp Genel Merkez e resmi olarak sunulduğu halde, kişiler hakkında hiçbir işlem yapılmayıp, teşkilat yok sayılmış ve bur kişiler farklı görevlerde  değerlendirilmişlerdir” dedi.

TÜRKÜM DİYEN BİRİSİNİN ASLA YAPMAMASI GEREKEN HAREKETTİR

Ömer Faruk Çelik Milletvekili Mahmut Tatarın kullandığı ifadeye yer verdi; “Gelinen son noktada tüm dünyayı ilgilendiren adeta 3. dünya savaşına yol açacak Filistin- İsrail arasındaki gerginlikte Türk Milletinin hassasiyetlerinden, inançlarından, geleneklerinden tamamen uzak Zafer Partisi Doğu Güneydoğu  illerinden sorumlu Bölge Başkanı Şırnak İli eski İl Başkanı ve 1. Sıra Milletvekili Adayı olan Mahmut Tatar daha savaşın ilk dakikalarında skandal bir açıklamaya imza attırmıştır. Tatar. ‘Rabbim İsrail ordusuna güç kuvvet versin’ diyerek dua etmesi ve fütursuzca bir açıklama yapması, Türk Milliyetçiliğini temsil ettiğini iddia eden bir Partinin ne üyesine, ne de yetkili bir yöneticisine yakışmıştır. Ne demek İsrail ordusu güçlü kuvveti olsun ki daha çok sivil daha çok çocuk daha çok kadın öldürülsün, hastaneler okullar bombalansın? Bu, Türküm divan birisinin Müslümanım diyen birisinin hatta insanım diyen birisinin asla yapmaması gereken harekettir. Bütün bu olumsuzlukların işinde Atatürk izinde Türk Milletinin emrinde ve Türk Milliyetçileri olarak Zafer Partisi’ndeki tüm görevlerimizden ve parti üyeliğinden istifa ediyoruz.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.