ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÜMİT ÖZDAĞ ADANA’DA BASIN AÇIKLAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÜMİT ÖZDAĞ ADANA’DA BASIN AÇIKLAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ
Yayınlama: 15.01.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Adana’ya gelerek hem sığınmacı sorunlarını ele aldı hem de yerel seçimler hakkında açıklamalarda bulundu. Basın açıklamasını Seyhan Otel’de basın mensupları ile bir araya gelerek gerçekleştirdi.

“2040 YILINDA ADANA’DAKİ SURİYELİLERİN NÜFUSLARI ARTMAYA DEVAM EDERSE SAYILARI 2 MİLYONA YAKLAŞACAK”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ,  “Türklerde doğum oranları ne yazık ki 1.7 kadar düştü. Suriyeliler de ise 5.3. Bugün Türkiye’de  5 milyon Suriyeli kayıtsızlarla birlikte 7 milyon Suriyeli var. Eğer bu doğum politikası devam ederse 2040 yılında Türkiye’de gerçekleşecek sayı 20 milyonu aşacak. Bugün Adana’da Suriyeli sayısı resmi ve gayrı resmi olarak ikiye ayrılıyor. Bizim rakamlarımıza göre 700 bine yakın Suriyeli var. Sayı her geçen gün artıyor. Eğer bu devam ederse kalırlar ve nüfusları artmaya devam ederse 2040 yılında Adana’daki sayıları 2 milyona yaklaşacak. Bu kaçınılmaz bir gerçek” diyerek ifade etti.

Özdağ basın açıklamasında önemli ifadelere yer verdi; “Ne DEM parti ile AKP görüşmeli ne de CHP görüşmelidir. Yeni bir açılım sürecinizi aklınızın ucundan bile geçirmeyin.  Birincil açılımın Türkiye’ye çıkarmış olduğu maliyeti bu millet hafızasında yaşamaya devam ediyor.”

“624 TANE BELEDİYE BAŞKANI ADAYIMIZI TESPİT ETTİK”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yerel seçimlerde belediye başkan adayları hakkında şu ifadelere yer verdi; “Aday açıklama çalışmalarımızı başlattık. Şu ana kadar 624 tane belediye başkanı adayımızı tespit ettik.  İsimlerini henüz açıklamadık. Bütün Türkiye’de yakın bir tarihte isimleri açıklayacağız. Diğerlerini de önümüzdeki süreçlerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bize diğer partilerinden gelen teklifler var. Biz bu tekliflere sadece şu cevabı veriyoruz. Bizim listelerimizden girmeniz şartını sunuyoruz. Diğer türlü biz seçim ittifakı yapmaya kapalıyız. Adana’da hem belirlediğimiz adaylar var hem de görüşme sürecinde olduğumuz adaylar var. Büyükşehirle ilgili bir gelişme olmadan bugün il yönetimimiz ile bir görüşme yapacağız, büyükşehirle ilgili de büyük bir mesafe kaydettik. Fakat henüz netleşme olmadığı için değerlendirmelerimiz sürüyor.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.