Yusuf Kanlı “Çalışanlar daha fazla mağdur edilmemeli!”

Yusuf Kanlı “Çalışanlar daha fazla mağdur edilmemeli!”
Yayınlama: 02.08.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Memur maaşlarına yapılan zammın ve deprem tazminatının Adana Büyükşehir Belediyesi’nde de geciktirilmeden ödenmesi gerekmektedir. Çalışanların daha fazla mağdur edilmemesi çağrısında bulunuyoruz.” dedi.

YUSUF KANLI’DAN MEMURLARA DESTEK…

Kanlı, devlet memurlarına verilen 8 bin 77 lira tutarındaki seyyanen zammın Adana Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan memurlara neden ödenmediğini, ayrıca Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat Depremleri nedeniyle bölgede görev yapan kamu personeline verilecek deprem tazminatlarının neden üç aylık eksik yatırıldığını sorguladı.

“ÇALIŞANLAR NEDEN MAĞDUR EDİLMEKTEDİR?”

Başkan Kanlı, konuya ilişkin açıklamasında, “Adana Büyükşehir Belediyesi yönetimi memurların haklarını neden göz ardı etmektedir, çalışanlar neden mağdur edilmektedir? Memurlara verilmiş zam ve tazminatın ödenmemesinde görevi ihmal suçu mu, yoksa başkaca art niyetli bir tasarruf mu veya bir mücbir sebep mi vardır merak ediyoruz.” ifadesini kullandı.

SEÇİM DÖNEMİNDEKİ HARCAMALARI HATIRLATTI

Yusuf Kanlı devamla “Bu gecikmede ilan, reklam, tanıtım, konser, ulaşım, yakıt, konaklama, alışveriş kartı; eş dost ve ahbaplara özel hizmetler gibi seçim döneminde yapılan ölçüsüz, sınırsız harcamaların etkisi var mıdır açıklanması lazım. ‘Büyükşehir Belediye bütçesi artıya geçti’ idi ise, bu krizin sebebi nedir? Sebep ne olursa olsun memur maaşlarına yapılan zammın ve deprem tazminatının Adana Büyükşehir Belediyesi’nde de geciktirilmeden ödenmesi gerekmektedir. Çalışanların daha fazla mağdur edilmemesi çağrısında bulunuyoruz.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.