YÜREĞİR’İN YOLLARINA 4 BUÇUK YILDA 525 BİN TON ASFALT

YÜREĞİR’İN YOLLARINA 4 BUÇUK YILDA 525 BİN TON ASFALT
Yayınlama: 29.11.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Yüreğir Belediyesi’nin aralıksız sürdürdüğü asfalt kaplama, bakım onarım, yenileme ve kaldırım çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Kocaispir, “Ekiplerimiz, Yüreğirli hemşehrilerimizin konforu için her gün tespit edilen bölgelerde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yüreğir’de dört buçuk yılda 525 bin ton asfalt kaplama gerçekleştirdik” dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Fen İşleri ekipleri çalışmalarını yerinde denetlediği saha incelemelerinde asfalt serim, yama, kaldırım ve yol düzenleme çalışmalarının vatandaştan ve muhtarlardan gelen talepler de dikkate alınarak ilçenin tüm mahallelerinde bir program dahilinde devam ettiğini söyledi.

YÜREĞİR’E 525 BİN TON SICAK ASFALT

Başkan Kocaispir, Yüreğir’de dört buçuk yıl içerisinde belediyenin gerçekleştirdiği asfalt kaplama miktarının yaklaşık 525 bin ton olduğunu, bu miktarın her santimetrekaresinin ilçenin yollarında kullanıldığını ifade etti ve şöyle konuştu: “Yüreğir’de görev süremiz boyunca, bugüne kadar 525 bin tona yakın asfalt döktük. 75 kilometre kilit parke, 13 bin metre kaldırım çalışması, 1.700 metre bisiklet yolu yaptık. Ekiplerimiz sürekli sahada. Nerede aksaklık var, nerede sorun var anında tespit ediyoruz. Burada muhtarlarımızın emeğinin önemi büyük, onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Mahallelerindeki eksikleri, ihtiyaçları bize iletiyorlar ve biz de elimizden geldiğince en kısa sürede müdahale ediyoruz”

EKİPLER HER GÜN SAHADA

Yüreğir’de altyapı çalışmaları ve doğal sebeplerle bozulan yolların hızlıca tespit edildiğini ve belediye ekiplerinin her gün sahada olduğunu vurgulayan Başkan Kocaispir, “Yüreğir, kurumların altyapı çalışmalarını yoğun olarak sürdürdüğü bir ilçe. Bu çalışmalarla yollarda mutlaka deformasyon oluyor. Ekiplerimiz, hemşehrilerimizin sağlıklı, düzenli yol ve kaldırım kullanabilmeleri için her gün tespit edilen bölgelerde çalışma yapıyor. Bu çalışmalarımız aksamadan devam edecek” dedi.

ÇIKMAZ SOKAKLAR AÇILDI

Şehirleşmenin en önemli unsurlarından birinin de çıkmaz sokak sorununu çözmek olduğunu belirten Başkan Kocaispir, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizde 37 çıkmaz sokağı hizmete açtık. İmarda yol olarak görünen ancak aktif olmayan 97 yeni sokağı da ulaşıma uygun hale getirdik” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.