Yüreğir’de Kurban Bayramı sonrası yoğun temizlik

Yüreğir’de Kurban Bayramı sonrası yoğun temizlik
Yayınlama: 14.07.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Yüreğir Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla kurulan kurban satış ve kesim yerleri ile ilçe genelinde yoğun temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Yüreğir Belediyesi, kurban bayramın ilk gününden itibaren temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bayram süresince kurban satış ve kesim alanlarında anlık müdahalelerde bulunarak kötü koku ve görüntülerin önüne geçti.

Çevre ve görüntü kirliliği yaşanmaması için Yüreğir Devlet Hastanesi yanı, Karacaoğlan, Kışla, Sepici, Levent, 19 Mayıs mahalleleri ile Akıncılar Kapalı Semt Pazarı yanı ve DSİ TOKİ’de kurulan kurban satış ve kesim alanlarında yoğun bir temizlik çalışması gerçekleştirildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarına Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de destek verdi.

Belediye ekipleri satış ve kesim yerlerindeki atıkları temizledikten sonra kamyonlara yükleyerek alanlardan kaldırdı. Çöp ve atıkları temizledikten sonra kireçleme ve ilaçlama çalışmasına başlayan ekiplerin ilçe genelindeki temizlik faaliyetleri aralıksız devam ediyor.

BAYRAM TATİLİNDE KESİNTİSİZ HİZMET

Yapılan koordineli çalışma ile ilçe sakinlerinin Kurban Bayramı’nı huzurlu bir şekilde geçirdiklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmesi için 425 personel ve 105 araç ile kesintisiz hizmet verdik. Çok şükür güzel ve huzurlu bir bayram yaşadık. Ekiplerimiz, bayramın birinci günü sabahından itibaren anında temizlik çalışması yaparak olumsuz görüntülere izin vermedi. Şimdi de kurban satış yerlerini iş makineleriyle temizleyip günlük hayata uygun hale getiriyoruz. Böylece kesim yerlerimiz, çevre ve toplum sağlığını olumsuz etkileyecek durumlardan arındırılmış olacak. Bayram süresince özveriyle çalışan tüm personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.