YÜREĞİR’DE SEVGİYE ENGEL YOK

YÜREĞİR’DE SEVGİYE ENGEL YOK
Yayınlama: 02.12.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Yüreğir Belediyesi, engelli bireylerin istek ve sorunlarına dikkat çekmek, bu konuda toplumsal bilinç ve farkındalığı artırmak amacıyla ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ farkındalık etkinliği düzenledi.

Yüreğir Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, merkezde eğitim alan engelli bireyler, aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Slayt gösterileri ile başlayan program zekâ oyunları, sportif aktiviteler ve eğlenceli yarışmalar ile devam etti. Düzenlenen etkinlikte engelli bireyler gönüllerince eğlenerek keyifli bir gün yaşadı.

Etkinlikte konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Engelsiz Yaşam ve Gelişim Merkezi’ni Yüreğir’e kazandırmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek; “3 Aralık farkındalık ve mücadele günü. 3 Aralık yarınlara, her türlü zorluğa rağmen umutla, heyecanla, coşkuyla sarılmamızı pekiştiren, umudumuzu artıran gündür. Engelsiz bir şehir için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz. Sevginin karşısında hiçbir engel yoktur” dedi.

Programın sonunda Başkan Kocaispir, engelli bireyler ve aileleri ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla rengarenk balonları gökyüzüne uçurdu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.