YÜREĞİR’DE ÇOCUK ŞENLİĞİNE BÜYÜK İLGİ

YÜREĞİR’DE ÇOCUK ŞENLİĞİNE BÜYÜK İLGİ
Yayınlama: 27.07.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Yüreğir Belediyesinin düzenlediği ücretsiz ‘Çocuk Şenliği’ büyük ilgi gördü. Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte bubble gösterisi, illüzyon gösterisi, örümcek adam dans gösterisi, kaptan jack sporrow ile papağan gösterisi, palyaço gösterisi, maske gösterisi, elektrik adam gösterisi, ateşi ejdarha gösterisi, ateşli dengeli labut çevirme, ateşli dengeli kılıç çevirme, tek teker bisiklet gösterisi gibi ilginç şovlar sergilendi. Şenliğe katılan çocuklar gönüllerince eğlendiler.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için ne yapsak az diyen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ‘Çocuklarımız yoğun bir eğitim öğretim döneminden çıktılar. Farklı bir etkinlik ile çocuklarımızı neşelendirmek ve eğlendirmek için ‘Çocuk Şenliğini’ Yüreğir’de gerçekleştirdik. Ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize katılan öğrencilerimizin mutluluğu bizleri fazlasıyla sevindiriyor. Bundan sonra da çocuklarımızı mutlu edecek farklı etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz.’ şeklinde konuştu.

Yüreğir Kültür Merkezinde saat 10.00 başlayan ve 4 seans olarak gerçekleştirilen ‘Çocuk Şenliğinde’ aileleri ile katılan çocuklar doyasıya eğlendiler. Yapılan bu etkinlik için Başkan Kocaispir’e teşekkür eden çocuklar ve aileleri ‘Bu tür gösteriler ve şovlar her yerde yapılmadığı için izleyemiyorduk. Bizlere bu imkanı sunan başkanımız Fatih Mehmet Kocaispir’e teşekkür ediyoruz’ dediler.

4 SEANS DOLU DOLU GEÇTİ

Yüreğir Belediyesi tarafından Kültür Merkezinde düzenlenen ‘Çocuk Şenliği’ 4 seans halinde gerçekleşti. Bütün seansların dolu dolu geçtiği etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendiler

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.