Atatürk , İnönü ve TSYD kupası koşusu yapıldı

Atatürk , İnönü ve TSYD kupası koşusu yapıldı
Yayınlama: 20.11.2023
Düzenleme: 20.11.2023 11:24
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Adana atlı spora doydu… üç gün süren müsabakalarda atlar Atatürk, İnönü ve TSYD Kupası için engel atladı. Atlıspor Kulübü Başkanı Ali Cerit, “Böylesine prestijli bir yarışı organize etmenin haklı gururunu yaşıyoruz” dedi

ATATÜRK KUPASI ŞEN’İN

Binicilikte yılın en önemli ve prestijli engel atlama yarışması olan Atatürk Kupası 16-19 Kasım 2023 tarihleri arasında Adana Atlı Spor Kulübü tesislerinde düzenlendi. Bu sene 57. si düzenlenen Yetişkin Pro Binicilerin usta atlar ile katıldığı Atatürk Kupası 145 cm yüksekliğinde koşuldu. Finalde kupanın Sahibi İzmir Atlı Spor Kulübü Sporcusu Libas Captain Van Overis Z isimli atı ile Osman Şen oldu.

İNÖNÜ KUPASI AKÇASEVEN’İN

Organizasyon kapsamında 19 Kasım Pazar günü koşulan önemli kupalarından Genç Binicilerin katıldığı İsmet İnönü Kupası Sahibi Tabiat Binicilik Kulübünden Gicole isimli atı ile İbrahim Ethem Akçaseven elde etti.

TSYD KUPASI İZMİR’İN

katıldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupası Engel Atlama Yarışması dün tamamlandı ve TSYD Kupasını İzmir Atlıspor Kulübü sporcularından Kayra İrem İzmir, Caly Du Ouchy isimli atıyla kazandı.

CERİT:GURUR DUYUYORUZ

Adana Atlıspor Kulübü’nde yapılan yarışlar oldukça çekişmeli geçti. Sezonun en prestijli yarışına ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını kaydeden Adana Atlıspor Kulübü Başkanı Ali Cerit, geleneksel olarak düzen8lenen bu yarışın bundan sonra da yapılacağını belirtirken, “Böylesine Avrupai bir tesiste böylesine anlamlı bir kupa yarışını yapmak b izleri son derece mutlu etti. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Adana’da atlıspora gönül verenler her geçen gün artıyor. Zor bir spor. Ama oldukça zevkli bir spor dalı. Ata sporumuz olması da ayrı bir önem taşıyor” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.