Yüreğir Belediyesi Sağlık Hizmetleriyle Fark Yaratıyor

Yüreğir Belediyesi Sağlık Hizmetleriyle Fark Yaratıyor
Yayınlama: 05.10.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Yüreğir Belediyesi, hareket kısıtlılığı bulunan hastalara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hasta Nakil Aracı ile ücretsiz ulaşım hizmeti vermeye devam ediyor.

Yüreğir Belediyesi, evden dışarı çıkma imkânı bulunmayan yaşlı, engelli ve hareket kısıtlılığı bulunan hastalara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hasta Nakil Aracı ile ulaşım hizmeti vermeye devam ediyor. Yaşlı, engelli, yatalak veya felç geçirmiş hastalar, Yüreğir Belediyesi’nin 444 80 44 çağrı merkezini arayarak hasta nakil hizmetinden yararlanabiliyor.

Önceden randevu alan hastalar tedavi, muayene ve kontrol işlemlerine belediyenin sağlık personelleri yardımıyla hasta nakil aracı ile götürülüyor. Hastane işlemleri bittiğinde de vatandaşların evlerine geri dönüşü yine Yüreğir Belediyesi hasta nakil aracıyla sağlanıyor.

Yüreğir halkına kaliteli bir yaşam sunma gayretiyle hizmet ürettiklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Yaşlı, engelli, yatağa bağımlı veya evden dışarı çıkma imkânı bulunmayan hastalarımıza sunduğumuz ücretsiz nakil servisimiz
vatandaşlarımızın takdirini topluyor. Ekiplerimiz zor koşullarda tedaviye ulaşmaya çalışan hastalarımızın evden hastaneye, hastaneden eve ulaşımlarını güvenli bir şekilde sağlıyor. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.