YÜREĞİR BELEDİYESİ OKULLARI YENİ DÖNEME HAZIRLIYOR

YÜREĞİR BELEDİYESİ OKULLARI YENİ DÖNEME HAZIRLIYOR
Yayınlama: 31.08.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Yüreğir Belediyesi 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, öğrencilerin daha temiz ortamlarda eğitim almaları amacıyla ilçe genelindeki okullarda bahçe ve çevre düzenlemesi yapıyor.

Yeni eğitim öğretim dönemine başlayacak öğrencilerin daha temiz bir çevrede okullarından istifade edebilmeleri amacıyla ilçe genelinde tüm okullarda çevre temizliği başlatan Yüreğir Belediyesi, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki okullarda detaylı bir şekilde bahçe ve çevre düzenlemesi yapıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 3 ayrı ekip halinde gerçekleştirilen çalışmalarda okul bahçelerinde ve çevrelerinde çim biçme, budama, ağaç ve bitki bakımı ile çevre düzenlemesi yapılıyor. Çalışmalarla eğitim yuvalarını günlük kullanan çocukların özellikle okul bahçelerindeki oyun zamanlarını ve etkinlikleri temiz bir çevrede gerçekleştirmeleri amaçlanıyor.

Yüreğir Belediyesi olarak eğitime yönelik faaliyetlere her fırsatta destek olduklarını ifade eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “İlçemizde eğitim gören öğrencilerimizin daha temiz ve sağlıklı ortamlarda okullarını kullanabilmeleri amacıyla okullarımızın çevre temizliğini gerçekleştiriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için daha iyi fiziki koşulların oluşturulması için sürdürdüğümüz çalışmalar ile okullarımız yeni eğitim öğretim dönemine tertemiz bir şekilde girecek. 2023-2024 eğitim öğretim döneminde tüm öğrencilerimize ve eğitim camiamıza başarılar diliyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.