YÜREĞİR BELEDİYESİ KREŞLERİNDE ‘YERLİ MALI’ ETKİNLİĞİ

YÜREĞİR BELEDİYESİ KREŞLERİNDE ‘YERLİ MALI’ ETKİNLİĞİ
Yayınlama: 13.12.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Yüreğir Belediyesi kreşlerinde eğitim gören minikler, Yerli Malı Haftası’nı kutlayarak eğlenceli vakit geçirdi.

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan ‘Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası’ nedeniyle Yüreğir Belediyesi Atakent Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Hanım Sabuncu Kreşi öğrencileri bir etkinlik gerçekleştirdi.

Yerli Malı Haftası için hazırlıklar yapan ve kreşlerini çeşitli şekillerle süsleyen minikler Yerli Malı Haftası temalı kartondan taçlar takıp ebeveynleri ile hazırladıkları kurabiye, çörek, pastaları yediler. Yerli malının önemine değinilen etkinliklerde çocuklar, eğlenerek öğrendi.

Toplumsal tutum bilincinin çocuk yaşta oluşturulması gerektiğini vurgulayan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir; “Yerli Malı Haftası kapsamında kreşlerimizdeki öğrencilerimize yerli malı kullanımının, tutum ve yatırımın aşılanması amacıyla bir etkinlik düzenledik. Çocuklarımıza bu yaşlarda tutum ve yerli malı kullanımı gibi alışkanlıkların kazandırılmasını önemsiyoruz. Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.