POZANTI’NIN ARA SOKAKLARI ONARILIYOR

POZANTI’NIN ARA SOKAKLARI ONARILIYOR
Yayınlama: 14.11.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Doğalgaz kazı çalışmaları nedeniyle köstebek yuvasına dönen sokaklar için Belediye Başkanı Mustafa Çay, kutu bağlantısı biten sokakların tadilatına başladıklarını söyledi.

Doğalgaz kazı çalışmaları sebebiyle ilçenin ana caddelerinin yanı sıra ara sokakların da kazılması yolları çukur deryasına çevirdi. Pozantılı vatandaşların istek ve taleplerini bir bir dinleyen Belediye Fen İşleri ekipleri uyguladıkları koordineli çalışma prensibi sayesinde sorunları tek tek ortadan kaldırıyor. Pozantılıların “Yolların durumu ne olacak, ne zaman yapılacak?” şeklinde sosyal medya sayfalarındaki serzeniş paylaşımlarına Belediye Başkanı Mustafa Çay’dan açıklama geldi.

“KUTU BAĞLANTISI TAMAMLANAN SOKAKLARI ONARMAYA BAŞLADIK”

Doğalgaz kazı çalışmalarının yanı sıra, kutu bağlantıları biten sokaklarda onarım çalışmalarına başladıklarını dile getiren Başkan Çay, “Fen İşleri Sorumlularımız ve ekiplerimiz doğalgaz kazısı yapan arkadaşlar ile koordineli bir şekilde çalışma yürütüyorlar. Hangi sokakta evlerin doğalgaz kutu bağlantıları bitmiş ise belediye ekiplerimiz hemen o sokaktaki kazı yapılmış yere gerek asfalt yaması, gerek parke yaması gerekse de beton dökümü gerçekleştiriyor” diyerek, onarım çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

“KISA SÜREDE TÜM YOLLARI SORUNSUZ HALE GETİRECEĞİZ”

Pozantı Belediyesi olarak Zafer Mahallesi’ndeki ara sokaklarda doğalgaz kutu bağlantısı bitmiş, tekrar kazılmayacak sokaklarda yama çalışmalarını sürdürdüklerine vurgu yapan Başkan Çay, “Zafer Mahallesi’nde Merve Sokak, Ender Sokak, Şehit Erhan Konuk Sokak, Kemal Arıkan gibi sokaklarda asfalt yaması ve beton dökümü ile onarım çalışmalarımızı bitirmiş bulunmaktayız. Yine Şevket Beğceoğlu sokakta da parke taşı yama çalışması yaparak yolları halkımız için daha düzenli hale getiriyoruz. Her gün bir iki sokakta çalışma yaparak kısa sürede tüm yolları sorunsuz hale getirmeye çalışıyoruz.” şeklinde konuşarak, Pozantılı’nın kış aylarını rahat geçirmesi için çalıştıklarının altını çizdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.