Yılmaz: Gelecek için mavi listelere destek bekliyoruz

Yılmaz: Gelecek için mavi listelere destek bekliyoruz
Yayınlama: 06.10.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Adana’nın hak ettiği noktaya ulaşabilmesi için var gücüyle çalışmaktan, azimli, kararlı ve emin adımlarla ilerlemekten asla vazgeçmeyen genç, idealist, Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkan Adayı, Avukat, Doktor Cengiz Yılmaz, “Gelecek için huzurun rengi mavi listelere destek bekliyoruz” dedi.
“Adana İçin Birlik Grubu”nda yer alan ekip arkadaşlarıyla birlikte ATO’nun tüm üyelerine ayrı ayrı değer verdiklerine işaret eden Dr. Cengiz Yılmaz, tüm üyelerin karar alma süreçlerinde yer alacağını ve fikirlerine sonuna kadar saygı duyacaklarını ifade etti. Hem ATO’nun hem de Adana ekonomisinin ivme kazanması için üyelerden mavi listelere destek isteyen Dr. Yılmaz, “Adana İçin Birlik Grubu”nun her geçen gün büyüdüğüne işaret etti.
ATO’yu oluşturan tüm üyelerin özgür ve bağımsız, odanın ve kadim şehir Adana’nın gelişimine katkı sunacak iş insanlarını göreve getireceğine inandığını vurgulayan Dr. Cengiz Yılmaz, tüm dünyada iş geliştirme sistemlerinin değiştiğini, bir çok sosyal ve ekonomik sorunun bazı ülkeler tarafından fırsata dönüştürüldüğünü, yeni iş geliştirme modelleri geliştirildiğini ifade etti.
Adana’nın ve ATO üyelerinin dünyadaki bu gelişim ve olumlu dönüşümü kente adapte edebilecek güçte olduğuna dikkat çeken ATO Başkan Adayı Dr. Cengiz Yılmaz,  dünyadaki tüm gelişmeleri yakından takip edeceklerinin sözünü verdi. ATO’daki görev isteğinin Adana aşkından kaynaklandığını ifade eden Dr. Cengiz Yılmaz, “Doğup büyüdüğümüz şehrimize hizmet etmiş bir kişi olarak anılmak en büyük servetimiz olacak. Yol arkadaşlarımızla birlikte Adanamıza iyilik yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu. Genç, dinamik ve başarılı yapısıyla dikkat çeken Dr. Cengiz Yılmaz, tüm ATO üyelerinin sağduyulu davranacağına gönülden inandığını sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.