Yıldıray Yalçın’dan Gülaçtı’ya ziyaret

Adanalı girişimci, iş insanı Yıldıray Yalçın, AK Parti Adana İl Başkanı Ecz. Ozan Gülaçtı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Yıldıray Yalçın’dan Gülaçtı’ya ziyaret
Yayınlama: 12.10.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) -Adanalı girişimci, iş insanı Yıldıray Yalçın, AK Parti Adana İl Başkanı Ecz. Ozan Gülaçtı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Adana’nın gözde mekanlarından Hadırlı Restaurant ve Natha Bohem Restourant’ın sahibi olan Yıldıray Yalçın, AK Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı tarafından kabul edildi. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette, Yıldıray Yalçın, AK Parti İl Başkanına görevinde başarı temennisinde bulundu.

Gülaçtı, “Adana iş dünyasının, yatırımcıların, istihdam gerçekleştirenlerin yanındayız” mesajını verdi.

Yıldıray Yalçın, aynı zaman Adana’da yeme-içme sektöründeki yatırımlarını anlattı. Yeni yatırımları ile Adana’ya istihdam anlamında da büyük katkı sağlayan Yıldıray Yalçın, “AK Parti İl Başkanımız Ozan Gülaçtıya, başarılar diledi.

İşinsanı Yıldıray Yalçın, AK Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı’yı ziyaretinde festivallerle anılır hale gelen şehrin artık mekanlarıyla, yeme içme kültürüyle de ön plana çıkması gerektiğinin konuşulduğu çok verimli bir sohbet olduğunu vurguladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.