Can, “Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadık”

Can, “Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadık”
Yayınlama: 18.11.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Kozanlı İş İnsanı, İYİ Parti Adana Milletvekili A. Adayı Erkan Can; dur durak bilmiyor. İlçesinde partili partisiz vatandaşlarla bir araya gelerek ülke gündemini dair değerlendirmelerde bulunuyor. İlçesinde sıkmadık el,  çalmadık kapı bırakmadıklarını söyleyen Can,  hemşerilerinin de hem partisine hem de kendi şahsına yoğun ilgi gösterdiğine dikkat çekti.

“SORUNLARI ÇOK İYİ BİLİYORUZ”

Kozan’daki esnafın sorunlarını çok iyi bildiklerini ve bu sorunların çözümü için her zaman esnaf ile iç içe olduklarını kaydeden A. adayı Can, “Her zaman büyük bir kalabalıkla karşılanıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e de halkımız büyük sevgi seli gösterdi. Her zaman yanımızda olan, bize gösterilen ilgi ve alakadan dolayı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.”dedi.

“SÖZ VERİYORUZ, BAŞARACAĞIZ”

Mahalle mahalle ve köy köy gezerek sıkmadık el bırakmadıklarını açıklayan A.Adayı Can, “Muhtarlarımızla mahalle sakinleriyle sohbet ediyoruz. Mahallelerini sorunlarını dinliyor, sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapacağımızın sözünü veriyoruz.  Bizleri en güzel şekilde karşılayan ve ağırlayan mahalle sakinlerimize buradan bir kez daha teşekkür ederiz.”şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.