Yeşilyurt mahalle sokakları yenileniyor

Yeşilyurt mahalle sokakları yenileniyor
Yayınlama: 15.05.2023
A+
A-

TOROS( Haber Merkezi) – Yeşilyurt’ta depremden etkilenen ve bozuk olan sokaklar Seyhan belediyesi tarafından asfaltlanmaya başladı.

Yıllardır yapımı için uğraş verdiğimiz, mücadele ettiğimiz 10 No’lu parkımız ve birçok asfaltı bozuk olan sokaklarımızın yapılmasına vesile olan Seyhan belediyesine teşekkür eden Yeşilyurt Mahalle muhtarı Günay Şahin “Yeşilyurt mahallesi 70607 ve 700617 sokaklarımıza finisher makinası girmiş olup komple asfalt kazıldıktan sonra yeni asfalt kaplaması başlamıştır. Talebimiz üzerine ASKİ bölge kontrolü ile gerekli görüşmeleri yaparak eksik ızgaraların tamamlanacağı sözünü de aldık. Yıllardır mağdur olan bu bölge halkı nihayet hak ettiği hizmete kavuşmak üzere ve bu yüzden tüm emekçi arkadaşlarımızın yanısıra, Öncelikle Seyhan Belediye başkanımız Akif Akay’a, Seyhan belediyesi yol işleri müdürlüğüne,park bahçeler müdürlüğüne ve ASKİ ile ekiplerine teşekkür ederim” dedi.

 

Şahin “Depremde zarar gören yerlerimiz var”

 

Adana’nın eski mahalleri içinde yer alan Yeşilyurt’ta depremden zarar gören binalarımızın haricinde yolarımızda da arızaların olduğunu tespit ederek yapmaya çalıştıklarını ifade eden Yeşilyurt Mahallesinin kadın muhtarı Günay Şahin “Bildiğiniz gibi Yeşilyurt çok büyük bir mahalle ve genelde evlerimiz yüksek katlı değil. Bu yüzden altyapıdan tutun komple değişmesi gerektiğine inanıyorum. Kentsel dönüşüm şart ve depremde yıkılan binalarımız oldu ve ağır hasarlı binalarımızın da yıkım kararlarını bekliyoruz. Muhtar olarak mahallemize hizmet etmek için çalışmalarımızın hız kesmeden devam ettiğini” söyledi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.