Ceyhan Belediyesi’nde en düşük işçi maaşı 43 bin lira oldu

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, en düşük işçi maaşını 43 bin liraya yükseltti, maaş zam aralığını da memur maaşına endeksledi.

Ceyhan Belediyesi’nde en düşük işçi maaşı 43 bin lira oldu
Yayınlama: 26.02.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Ceyhan Belediyesi ile Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel İş Sendikası arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesi (TİS) işçilere bayram ettirdi. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve DİSK Genel-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Serdal Çapar arasında imzalanan TİS gereği kadrolu işçilerin en düşük maaşı 43 bin Türk Lirası’na yükseldi.

Ceyhan Belediyesi’nde daha önce şirket personeline asgari ücrete ek 4 bin 520 Lira iyileştirme zammı yapan Başkan Hülya Erdem, kadrolu işçilerin hakkını da verdi. Başkan Hülya Erdem, kadrolu işçilerin en düşük maaşını 43 bin Liraya yükseltmekle kalmadı zam aralığını da memur maaşlarına endeksledi.

“ANALARININ AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR”

Başkanı Hülya Erdem, “Belediye imkanlarını zorlayarak işçilerimizin alın teri kurumadan, işçilerimiz enflasyona ezilmeden rahat bir yaşam sürsün istedik. Bu nedenle en düşük işçi maaşını 43 bin Liraya yükselttik. Analarının ak sütü gibi helal olan maaşlarını çocuklarıyla birlikte huzur içerisinde harcamalarını diliyorum” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, emekleri için tüm personele teşekkür etti. Başkan Erdem, maaş zammını 43 bin Lira olarak açıklarken işçilerden büyük alkış aldı. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in işçi ve emekçilerin hakkını her platformda gözettiğine dikkat çeken sendika yöneticileri ve işçiler de duyarlılığı için Hülya Erdeme teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.