Yeniden Refah Gençleri ahlaki değerlere sahip çıktı

Yeniden Refah Gençleri ahlaki değerlere sahip çıktı
Yayınlama: 27.06.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması düzenleyerek toplumun ahlaki değerlerine karşı kurulan dernek ve oluşumların eylemlerine karşı çıktı.

Adana’daki basın açıklaması 5 Ocak Meydanı’nda gerçekleştirildi.

Yeniden Refah Partisi Adana Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Abacı tarafından okunan basın açıklamasında ahlaki değerlerin yozlaştırıldığına vurgu yapıldı.

Abacı açıklamasında; “Hakiki ve öz bir medeniyet kurma ideallerimizi yok etmeye teşebbüs eden ve uğruna çok fazla bedel ödemiş olduğumuz değerlerimizi hiçe sayan, bu topraklara yabancı ve mayası ne yazık ki bozulmuş güruhu ve onların gizli destekçilerini; alenen uyarmak ve ihtimal dahilinde Hakk’a çağırmaktır” ifadelerini kullandı.

Son günlerde sosyal mecralarda yaygınlaşan,normalleştirmeye çalışan bir LGBT sorunuyla karşı karşıya olunduğunu ifade eden Abacı; “Bu sorun ekonomiden çok daha mühim bir sorundur. Toplumları ayakta tutan en önemli unsur sağlam bir aile yapısıdır. Nesli korumak aileyi korumakla ancak mümkündür. Biz, toplumun çekirdeği olan aileyi koruyamazsak, Ülkemizin ayakta kalabilmesi mümkün değildir” dedi.

Yeniden Refah Partisi Adana Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Abacı açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Başta sosyal medya fenomenleri olmak üzere, televizyon film ve dizileri, dergi ve gazeteler hatta çizgi filmlerde bile eşcinsellik özendirilmektedir.

Devletin önemli bir kurumu olan SGK cinsiyet geçiş ameliyatlarının protezler dahil devlet güvencesinde olduğunu açıklayarak bu sapkınlıklara meşruiyet kazandırıyorken aynı SGK; SMA hastası yavrularımızın tedavi masraflarının tamamını karşılamaktan aciz kalıyor. Bu durum bize: Hükümetin, devletin temel amaç ve görevlerini yerine getirme noktasında sağlıklı ve samimi karar almadıklarını gösteriyor.”

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları olarak LGBT derneklerinin her alanda karşısında duracaklarını açıklayan Abacı hükümeti de ahlaki yozlaşmaya son verilmesi için göreve çağırdı.

Basın açıklamasına Yeniden Refah Partisi İl ve İlçe yöneticileri ile çeşitli ilçelerin Gençlik Kolları başkanları katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.