Yeni Nesil Amca’nın yeri açıldı

Yeni Nesil Amca’nın yeri açıldı
Yayınlama: 20.10.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Ahmet Gerçek/ Songül Bulut) – Yeni Nesil Amca’nın Yeri, 15 yıldır Melekler Cafe ile başlayan, şu anda Amca Cafe’yle zirvede olan bir kuruluştur.

İşletmeci Mehmet Bozkurt ve muhteşem ekibi Yeni Nesil Amca’nın Yeri’nde sizleri bekliyor. Yeni Nesil Amca’nın yeri tüm yaş guruplarına hitap ediyor. Sıcak-samimi, ilgi ve alakanın kusursuz olduğu Yeni Nesil Amca’nın yeri tam bir aile ortamı.7’den 70’e herkesin hizmet alabileceği işletme, Saat:9.00-24.00 arası hizmet veriyor. Yeni Nesil Amca’nın Yeri’nde ev yemekleri, Dünya Mutfağı, nargile dünyası, sıcak ve soğuk içecekler, kahve çeşitleri ve oyun salonu da bulunuyor.

Yeni Nesil Amca’nın Yeri, ayrıca online fal bakımı ile tüm dünyaya hitap ediyor. Partime çalışma imkanı ile üniversite öğrencilerine iş imkanı da sağlanıyor. İşletmeci Mehmet Bozkurt, 4 işletmesinden elde ettiği gelirin yüzde 10’unu hayır kurumlarına, sokak hayvanları vb. aktivitelere ayırıyor. Yeni Nesil Amca’nın Yeri’nde waffle, meyve tabağı, çerez tabağı, hiç sıkılmayacağınız okey ve nargile keyfinden sonra, yemek keyfi ile beraber tatlılar, çerez çeşitleri, içeceklerin ardından, kahvelerle fal keyfiniz başlıyor. Yeni Nesil Amca’nın Yeri’nde mekan ücreti ödemeden, ücretsiz doğum günü, partiler ve özel günlerinizi kutlayabiliyorsunuz. Yeni Nesil Amca’nın Yeri; Barajyolu Duygu Cafe karşısı Seyhan/Adana adresinde sizleri bekliyor. İşletmeye rezervasyonlarınız için 0.532.0273650 nolu telefondan da ulaşabilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.