Vatandaşlar virajlı yolların yapılmasını istiyor

Vatandaşlar virajlı yolların yapılmasını istiyor
Yayınlama: 28.08.2023
A+
A-

(İHA) – Kahramanmaraş’ta sürücüler, termal kaplıcaları ile ünlü Onikişubat ilçesindeki Ilıca Mahallesi’nin virajlı yolunun bir an önce yenilenmesini ya da yeniden yapılmasını istiyor.

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesine bağlı Ilıca Mahallesi sakinleri, karayollarının yapım sorumluluğunda olan ve kendilerine yıllardır sözü verilen yolun yapılmamasından dolayı rahatsızlıklarını dile getirdi.
Bölgenin yollarının virajlı olduğu ve ulaşımda zorluklar çekildiğini dile getiren vatandaşlar, yetkililerin yolla ilgili gerekli adımları atmasını istedi.
Yolun çok sert virajlarından dolayı kazalara neden olduğunu ifade eden Tayyip Erdoğan Kaçmaz, “Ilıca kaplıcaları Kahramanmaraş’ın en güzide turizm merkezi olmasına rağmen Karayolları, 16 yıldır sözünü verip yollarımızı yapmamakta. Büyükşehir belediyesine düşen 8 kilometreye yakın yol, her 4 yılda bir yenileniyor çok güzel çalışma var. Ama Karayollarına düşen bölümümüz çok kötü, büyük kazalara sebebiyet veriyor. Turizm merkezini çok büyük şekilde etkiliyor. Yolumuzdaki virajlar sert virajlar kazaya büyük sebebiyet veriyor. Bu yol hakkındaki sorunlara çözüm bulunmasını istiyoruz” dedi.
Nakliye işi yaptığını ve yolardan dolayı zorluk çektiğini dile getiren Ahmet Koca ise “Uzun yıllardan beridir bu yollar bu şekilde. Ben nakliye işi yapıyorum. Yapılacak ama ne zaman. Yollarımız bozuk. Burası bir tatil yeri yapılsa daha güzel olur. Ben nakliye işi yapıyorum arabamla bizim için bir eziyet” ifadelerini kullandı.
Sürücü Ahmet Koca ise “Ilıca bir tatil beldesi ve uzun yıllardan beri yapılmasını bekliyoruz. Ben nakliye işi yapıyorum benim için bu yolları geçmek oldukça zor” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.