VALİZ TAMİRLERİNDE TALEP ARTTI

VALİZ TAMİRLERİNDE TALEP ARTTI
Yayınlama: 11.11.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber)  Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Ekonomik durumlardan ve artan fiyatlar sebebiyle vatandaşlar yeni valiz almak yerine eskisini tamir ettirmeyi tercih ediyor. Valiz fiyatlarının pahalı olmasından dolayı, vatandaşlar ellerinde bulunan valizleri Adana’da yıllardır valiz ve çanta tamirciliği yapan Abdurrahim Gardar’ın yolunu tutuyorlar.

Gardar, “Yaklaşık 3 yıldır valiz tamiri yapıyorum. Valizin fermuarı bozulur, çekçekleri bozulur onları tamir ederiz veya tekerleri bozulur bunları değiştirip tamirlerini yaparız” dedi.

Gardar valizin tamir işlevlerinden bahsetti; “Valizin tamirine göre yaptığımız işlemin süresi değişiyor. Genelde 1.5, 2 günde valizi teslim ederiz. Tabi ki her valizde aynı işleme uygulayamıyoruz.  Valiz tamiri dışında normal çanta tamiri de yapıyoruz. Bizim fazla bir fahiş fiyatlarım bulunmuyor. Hiçbir işlemin sabit bir fiyatı yok. İşleme göre değişim gösteriyor. Tamirde kullanacağımız parçaları Büyük Saat’in içerisinde bulunan malzemecilerden alıyoruz.”

Valizlerin pahalı olması sebebiyle vatandaşların tamir ettirmeyi tercih ettiklerini belirten Gardar, “Ucuzları da var ama kullanışsız. Yeni  valiz alamayanlar da tamir ettiriyor. valizler pahalı olduğu için bavul tamirinde talep yüksek ” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.