VALİ DR. SÜLEYMAN ELBAN’IN JANDARMA TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 184.YIL DÖNÜMÜ MESAJI

VALİ DR. SÜLEYMAN ELBAN’IN JANDARMA TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 184.YIL DÖNÜMÜ MESAJI
Yayınlama: 13.06.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Adana Valisi Dr. Süleyman Elban Jandarma Teşkilatının 184. kuruluş yıl dönümünü nedeniyle bir mesa yayınladı.

Elban mesajında şunları söyledi: Devletimizin en köklü, en deneyimli kurumlarından biri olan; terörle mücadele, asayiş ve güvenliği sağlama gibi birçok önemli konuda milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeksizin görev yapan Jandarma Teşkilatımızın 184. kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyorum.

Disiplini ve çalışma anlayışıyla 184 yıldır yürüttüğü faaliyetlerle suça göz yummayan,suçluya göz açtırmayan Jandarma Teşkilatı, kamu düzeninin ayrılmaz bir parçası, milletimizin göz bebeğidir. Ülkemizde yürütülen güvenlik hizmetlerinin önemli parçalarından biri olan Jandarma Teşkilatımız, üstlendiği tüm vazifeleri yüksek vazife şuuruyla yerine getirerek devletimizin en köklü kurumları arasındaki yerini almıştır.
Vatandaşlarımızın huzur ve refahının sağlanmasında oynadığı önemli rolle milletimizin sevgisini kazanan Jandarmamız; yer ve zaman mefhumu olmaksızın yurdumuzun her yerinde, türlü koşullarda yürüttüğü faaliyetlerle geleceğe güvenle bakmamızı sağlamaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle; vatan topraklarımızı korumak uğruna canını siper eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyor, şehitlerimizin ve gazilerimizin kıymetli ailelerine saygılarımı sunuyorum. İfa ettiği vazifelerle 184 yıldır gurur kaynağımız olan Jandarma Teşkilatımızın faaliyetleriyle bundan sonra da bizleri onurlandıracağına yürekten inanıyor, kendine verilen tüm görevleri hakkıyla yerine getiren ve sorumluluklarının bilinciyle hareket eden Jandarma Teşkilatımızın değerli üyelerine ve ailelerine sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.