ÜNLÜ: “ARTIK SAHALARDAYIZ”

ÜNLÜ: “ARTIK SAHALARDAYIZ”
Yayınlama: 23.10.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Milliyetçi Hareket Partisi Yumurtalık Belediyesi Başkan A. Adayı Taliye Ünlü, zaten uzak olmadığı ilçe halkına daha da dokunmak adına sahalara indi.

Gittiği her yerde vatandaşın büyük teveccühü ile karşılayan A. Adayı Taliye Ünlü’ye halk Yörüklerin Asena’sı lakabını taktı. Yumurtalık ilçesinde kurulan Pazar esnaflarını ziyaret eden, sorunlarını dinleyen Ünlü, anında çözüm üretmek adına aldığı notlar gözlerden kaçmadı.

Yumurtalık ilçesinin ilk ve tek kadın belediye başkanı aday adayı, Yörük Kızı Taliye Ünlü, iş dünyasındaki başarılarıyla da biliniyor. On parmağında on marifet olan Ünlü, halk tarafından oldukça fazla seviliyor. Ünlü, Pazar esnaflarını gezmenin kendisi için çok değerli olduğunu belirterek, bunda sonra sahalarda olacağını dile getirdi.

HİZMET İÇİN KOLLARI SIVADIK

Yumurtalık ilçesinde kendisine Asena unvanını takmalarından rahatsızlık duymadığını dile getiren Ünlü, “Yörük kardeşlerimizin bana Asena lakabını takmaları beni mutlu ediyor. Bundan sonra hep vatandaşımızın yanındayım. Hizmet için kolları sıvadık” diye konuştu.

MHP Yumurtalık Belediyesi Başkan A. Adayı Taliye Ünlü, projelerini ileriki tarihlerde açıklayacağını vurguladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.