ÜNALDI’DAN TOROS TV’DE AÇIKLAMALAR

ÜNALDI’DAN TOROS TV’DE AÇIKLAMALAR
Yayınlama: 28.07.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber)Sema Başaran -Karaisalı İlçesinde devam eden Kızıldağ Yaylası Köylerarası futbol turnuvasında mücadele eden Tehnelciler Çukurçömelek Spor Teknik Direktörü Mustafa Ünaldı, turnuvalarının renkli geçtiğini söyledi.

Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programında gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtlayan Ünaldı, hafta sonunda Kızıldağ Yaylasında büyük bir heyecanın yaşandığını belirterek, “Binlerce futbolsever, Kızıldağ yaylamıza akın ediyor. Gösterilen ilgi bizleri memnun ediyor. Turnuvanın kurucusu Uğur Ünaldı ile yıllardır omuz omuza veriyoruz. Turnuvamızda bu yılda güzel maçlar oynanıyor. Takımlar kendilerini gösterebilmek adına elinden geleni yapıyor” dedi.

Bu yıl turnuvalarına Aladağ ilçesinden iki takımın katıldığını hatırlatan Mustafa Ünaldı, “Başta Pozantı ilçemiz olmak üzere, tüm ilçelerimizden takımlarımızın katılmasını bekliyoruz. Bu yönde turnuva tertip komitesinin girişimleri var. Umarım hedefe ulaşırlar. Bu gerçekleşirse çok mutlu oluruz. Hafta sonunda tüm futbolseverleri Kızıldağ yaylamıza bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Tehnelciler Çukurçömelek Spor olarak başarılı olmak adına ellerinden geleni yaptıklarını belirten Ünaldı, “Turnuvada bugün kritik bir maça daha çıkacağız. Sahaya mutlak galibiyet için çıkacağız. Takımımıza güveniyoruz. Bu maça en iyi şekilde hazırlandık. Taraftarlarımızın büyük destekleri ile sahadan 3 puan ile ayrılacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Turnuvada mücadele eden takımların başkanlarından oluşan kulüpler birliğinin sürekli bir araya geldiğine dikkat çeken Ünaldı, “Önemli kararlar alıyorlar. Karaisalıspor’u yaşatmayı düşünüyorlar. Bu gerçekleşirse, yöremizdeki gençler için çok faydalı olur. Karaisalıspor, tüm Karaisalı’yı kucaklar. Birlik ve beraberlik içerisinde başaracağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.