METİN EKER, TOROS TV’DE KONUŞTU

METİN EKER, TOROS TV’DE KONUŞTU
Yayınlama: 15.09.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Songül Bulut – Bölgesel Amatör Lig ekiplerimizden Sarıçam Kürkçüler Spor’un Başkanı Metin Eker, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına katıldı. Gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtlayan Başkan Eker, en büyük destekçilerinin Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın olduğunu söyledi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın destek ve katkıları ile yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de başarılı olmayı hedeflediklerini belirten Yeşil-Beyazlı ekibin Başkanı Metin Eker, “Çalışmalara başladık. Mevcut kadroyu güçlendirmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Birlik ve bütünlük içerisinde başarılı olacağımıza inanıyoruz” dedi.

14 yıldır takımın başarısı için çalıştığını dile getiren Başkan Eker, “Sarıçam Kürkçüler Spor ailemizden biri oldu. Bu onurlu mücadelemde Mustafa Hakan Aslan ile Ertuğrul Işık her zaman yanımda. Kulübümüzün görünmez kahramanları var. Hacı Yılmaz abimizde destek veriyor. Kulübümüzün ayakta durabilmesi adına elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

Antrenör Mehmet Uskalelier’in de Yeşil-Beyazlı ekibin başarısı için çalıştığına dikkat çeken Başkan Eker, “Hocamız ile et ile dırnak gibiyiz. Gece-gündüz demeden takımımızın başarısı için mücadele ediyoruz. Daha uzun yıllar birlikte olmayı amaçlıyoruz” ifadesini kullandı.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.