Ucum: Belediye meclislerinde basının temsilcisi olacağım

Ucum: Belediye meclislerinde basının temsilcisi olacağım
Yayınlama: 20.08.2023
Düzenleme: 20.08.2023 17:45
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Sema Başaran – MHP Yüreğir İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılarak Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan gazeteci Mustafa Ucum, “Doğduğum, büyüdüğüm, okuduğum ve halen ikamet ettiğim Yüreğir’in eksikliklerini yakından bildiğim için bu göreve talip oldum” dedi.

YOKSULUN DA YÜZÜ GÜLECEK

Gazetemizi ziyaret eden 43 yıllık gazeteci Ucum, Yüreğir Belediye Meclis Üyesi olması durumunda ilçeye yapacağı hizmetlerle ilgili bilgi verdi. Meclis üyesi olduğu takdirde Adana’nın güzide basınının temsilcisi olacağını belirten Mustafa Ucum, “Seçilmemle birlikte başta sağlık olmak üzere ilçenin en önemli olan sorunlarından biri çöp toplanması sırasındaki meydana gelen pis koku ve sineklerin yok edilmesi için önemli projelerim olacak.Yüreğir’de özellikle kentsel dönüşümle ilgili çalışmaların hızlanmasını sağlayacağım. Yüreğir’de artık yoksulun da yüzü gülecek.Gerek sosyal yardımlarla, gerekse özel çalışmalarla yoksul vatandaşlarımıza da destek sağlayacağım” dedi.

30 YILDIR MHP’DE SİYASET YAPIYOR

MHP’de yaklaşık 30 yıldır çeşitli görevlerde bulunduğunu da anımsatan Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Mustafa Ucum, “Yüreğir’e sosyal belediyeciliği getireceğim. Bu konuda sık sık mecliste konuyu dile getirerek yoksullara siyasi parti ayrımı yapmadan yardımcı olacağım. Bizim gönlümüzde her zaman Yüreğir oldu ve olmaya da devam edecek. İlçede yoksulun elini, hizmetin peşini bırakmayacağım” diye belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.