Üçkardeş ile Yılmaz ailelerinin çifte bayram sevinci

Üçkardeş ile Yılmaz ailelerinin çifte bayram sevinci
Yayınlama: 07.04.2024
Düzenleme: 14.04.2024 03:46
A+
A-
Adana Emniyetinin Sevilen Siması Dilek Yılmaz ve İş Dünyasının Tanınmış Yüzü Serkan Üçkardeş Çapa Restoran’ta Dünya Evine Girdi!

TOROS (Özel Haber)- Serdar Akın Adana Emniyetinin sevilen siması Dilek Yılmaz ve iş dünyasının tanınmış yüzü Serkan Üçkardeş, Çapa Restoran’da verilen iftar yemeğinden sonra gerçekleşen muhteşem bir düğün töreniyle bir araya geldiler.

 

Hafta sonu dillere destan bir düğün töreni ile Dünya evine giren Damat Serkan Üçkardeş ile Emniyet mensubu Gelin  Dilek Yılmaz tüm davetlilere teşekkür ederken duygularını dile getirerek şunları söylediler “Herkesin merak ettiği neden Ramazan Bayramında değilde bayramdan önce düğün yaptınız. Öncelikle tatile girildiği için çevremizin çoğu düğüne katılamamaları sebebi ile önce yapmak zorunda kaldık. Çünkü uzun bir tail dönemi olduğu için herkes eş dost, akrabalarının yanına gidecekleri için bizde önce yapalım bayramda balayına gitme kararı alarak güzel bir düğün olmasını istedik ve gerçektende tüm dostlarımızın katıldığı bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadılar. Bu yüzden herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Buradan düğünümüze gelen dostlarımıza ve akrabalarımıza çok teşekkür ettiklerini” belirttiler.

 

Gecenin ilerleyen saatlerinde düğün pastasını kesen Gelin ve damat, mutlu günlerinde aileleri, dostları ve sevdikleriyle birlikte en özel anlarını paylaşırken, gelen misafirlerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Davetliler, Çapa Restoran’ın zarif atmosferinde eğlenceli ve unutulmaz bir gece geçirirken, gece boyunca davetlilerle birlikte halay çekerek eğlenen gelin ve damadın, mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

 

Çiftin düğününe çok sayıda davetli katılırken, Adana Emniyetinin ileri gelenleri, tanınmış Make-up Artist Müberya Sağlam ve eşi Mehmet Sağlam, ünlü modacı Kıymet Tülek, Adana’nın renkli simalarından Sosyete Burhan Karataş gibi isimler de geceye renk kattılar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.