Turuncu Tırnaklar Sonbaharın zirvesine çıkıyor

Turuncu Tırnaklar Sonbaharın zirvesine çıkıyor
Yayınlama: 08.10.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Turuncu tırnakların Sonbahara girdiğimiz şu günlerde Çağla Çelik Beauty Güzellik merkezinin sahibi “Kırmızı ve sarıdan oluşan ikincil bir renk olan turuncu, denebilecek pek çok varyasyona sahip, doğası gereği sıcak bir renk tonudur.

Mandalinadan, balkabağına veya şeftaliye kadar herkes bu trendi benimseyebilir ve kendine ait hale getirebilir İster parlak renkleri, ister parlak cilaları tercih edin, ister yumuşak ve ince varyasyonlara sadık kalın, seçenekler sonsuzdur.

Örneğin Ombré, turuncunun geniş renk tonu yelpazesi sayesinde burada özellikle işe yarayan popüler bir tırnak tasarımıdır. Renk aynı zamanda yaratıcı efektler, benzersiz tırnak sanatı ve hatta bazı mevsim temalı manikürlerle deneyler yapılmasına da olanak tanır”dedi

Tüm sanat trendlerine ayak uydurmanın zor olacağını ifade eden  Çağla Çelik “Narin tasarımlardan gösterişli süslemelere kadar uzanan yelpazede , evde havalı, Instagram’da izlenebilir bir manikür oluşturmak, becerikli bir el gerektirebilir.

Neyse ki platform, bayılmaya değer tırnakları kendin yap, yapmayı her zamankinden daha kolay hale getiren bir renk yelpazesini benimsiyor. Sosyal medyanın sonsuz sayfalardaki turuncu tırnak fikirleri bir gösterge ise, o renk uzun bir süre ortalıkta dolaşmaya devam edecek. Canlı, neşeli ve sıcak, sonbahara hükmeden karamsar tonlar denizinde beklenmedik gelebilir. Ancak yılın zamanı göz önüne alındığında, değişen yapraklar gibi sonbaharın en güzel anlarını kutlamak için harika bir seçenek olduğunu” söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.