MERT DEMİR ADANA’DA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

MERT DEMİR ADANA’DA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI
Yayınlama: 18.04.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Çağlacan Kurt – Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlenen Adana Portakal Çiçeği Karnavalı çeşitli etkinlikleriyle şehre renk katmaya devam ediyor.

200 bin insanın katılımıyla Kültür Yolu Festivali’nin beşinci gününde düzenlenen Mert Demir konseri geceye damgasını vurdu. Adana’nın Merkez Parkı’nda yapılan konsere şehrin her bir köşesinden vatandaşlar katıldı. Saatler öncesinden parka gelen hayranları, Mert Demir sahneye çıktığı ilk andan itibaren tüm şarkılarına eşlik etti. Hayranlarının pankartlarını okuyan Mert Demir, ” Çok fazla pankart görüyorum onları okuyalım hemen herkes kaldırsın bakalım şöyle pankartlara, ‘çiçekte benim çiçekli günlerde’, ‘Adana mert demir spor ‘, ‘Şarkıları duygusal şekilde söylemeseniz olur mu bir arkadaş üzülüyor da’ tabii olur” diyerek seyircileri güldürdü.

“ÇOK GÜZELSİN ADANA”

İlk defa bir konserinde bu kadar kalabalıkla karşılaşan Mert Demir, “İlk kez bu kadar kalabalık seyirciye söylüyorum, benim en kalabalık konserim oldu” diyerek kendi rekorunu kırdığını söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.