Türkocağı Mahallesi Muhtar Adayı Yılmaz Kaplan gazetemizi ziyaret etti

Türkocağı Mahallesi Muhtar Adayı Yılmaz Kaplan gazetemizi ziyaret etti
Yayınlama: 25.09.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Sema Başaran – Türkocağı Mahallesi Muhtar Adayı Yılmaz Kaplan, gazetemizi ziyaret ederek, muhtar seçildiği takdirde yapacağı hizmetleri anlattı.

16 YILDIR 1.AZAYIM

Türkocağı Mahallesi’nde 24 yıldır ikamet ettiğini belirten Kaplan, “16 yıldır 1. aza olarak mahallemize hizmet etmekteyim.Türkocağı Mahallesi’nin sorunlarını ve nasıl çözüleceğini çok iyi biliyorum.Mahallemizin görkemli eski günlerine dönmesi için elimden gelen hizmeti yapmaya hazırım.”dedi.

DÖRT DÖRTLÜK BİR MAHALLE OLACAK

Nüfus Müdürlüğü gibi birçok kamu kurumunun Türkocağı Mahallesi’nde olduğuna dikkat çeken Kaplan, “Mahallemize çeşitli bölgelerden günlük olarak binlerce vatandaşımız gelip-gidiyor. Amacım, Türkocağı Mahallesi’ni dört dörtlük bir mahalle yaparak, Seyhan’ın da yüz akı haline getirmek. Türkocağı’nın halkıyla, esnafıyla birbirine barışık bir mahalle olmasını istiyorum.”diye konuştu.

VEREN EL ALAN ELİ GÖRMEYECEK

Sosyal ve kültürel anlamda da Türkocağı Mahallesi’nde hizmetler yapılabileceğine dikkat çeken Kaplan, “Birçok eski yapı mezbelelik durumda.Kamu kurumları ile birlikte çalışmalar yaparak bu durumun önüne geçmeye çalışacağım.Gönül köprüsü adı altında, mahallemizdeki ihtiyaç sahiplerine destek olacağız.Veren el, alan eli görmeyecek.Kadınlarımızın el emeklerini sergileyebileceği bir pazar oluşturup, aile bütçelerine katkıda bulunmalarını sağlayacağız.”dedi.

AİLEM DE BU MAHALLEDE YAŞIYOR

Ailece Türkocağı Mahallesi’nde oturduklarını belirten Yılmaz Kaplan, “Mahallemize hizmet etmekten başka çarem yok.Çünkü kendi ailem ve yakın akrabalarımın hepsi de Türkocağı Mahallesi’nde ikamet ediyor.Zaman zaman güvenlik problemi yaşadığımız, Seyhan Nehri’nin kenarında bir parkımız var. Yetkililer sayesinde bu sorunu da aşacağımıza inanıyorum.”diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.