Durgunsu Kano Türkiye Kupası Şampiyonu Sarıçam’dan

Durgunsu Kano Türkiye Kupası Şampiyonu Sarıçam’dan
Yayınlama: 14.06.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın ilçede spora ve sporcuya yaptığı hizmetler meyvelerini vermeye devam ediyor. Sarıçam Belediyesi Spor Kulübü sporcularından Ilgın Ekşioğlu Eskişehir’de düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Kupası’nda birinci oldu.

Türkiye Kano Federasyonu tarafından 2022 yılı faaliyet programında yer alan “Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışları” 10-12 Haziran 2022 tarihleri arasında Eskişehir’de yapıldı. 23 kulüpten 210 sporcunun mücadele ettiği yarışlarda dereceye giren sporculara madalyaları ve kulüplerin kupaları Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül, protokol üyeleri, il temsilcileri ve kulüp antrenörleri tarafından takdim edildi.

 Ödül töreninde konuşan Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül, “Sarıçam Belediye Başkanımız Sayın Bilal Uludağ’ın talimatları ile yaptığımız çalışmalar sonucunda, özellikle son yıllarda başta Kano branşı olmak üzere su sporlarına yapılan yatırımların meyvelerini vermeye başladı.” diye konuştu.

 “SARIÇAM BELEDİYESPOR BAŞARILAR İLE TÜRK KANOSUNA DAMGA VURMUŞTUR”

Türkiye Kano Federasyonu Adana İl Temsilcisi Harun Akılı Eskişehir’de yapılan müsabakaların son derece zorlu geçtiğini belirtti. Sarıçam Belediyespor Kulübü’nün yarışlardaki başarıları ile Türk Kanosuna damga vurduğunu dile getirdi.

Artık Adana’dan çok sayıda milli kanocunun yetiştiğini belirten Akıllı konuşmasında şu ifadelere yer verdi “Son üç yılda hemen her şampiyonada birincilik madalyası alan Adanalı sporcularımızın bu başarısı elbette tesadüf değildir. Şunu ifade etmek isterim ki yakın geçmişe kadar yalnızca Eskişehir, Bursa Büyükşehir ve Sakarya Büyükşehir belediyeleri lokomotif iken son dönemde kano camiasında Sarıçam Belediyesinin hatırı sayılır şekilde markalaşmış olması bir spor adamı ve bir Adanalı olarak bizleri çok mutlu etmektedir. Yeri gelmişken de buradan özellikle son üç yıldır kano branşına maddi manevi destekler sunan, ev sahipliği yaptığı organizasyonlar sayesinde sporcu sayımızın ve sporcu kalitemizin artmasına vesile olan, ilimizin spor turizmine katkı sunan, belediye bünyesinde kano branşı açarak ilimize yeni sporcular kazandıran ve başarılarımızda büyük payı bulunan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a da ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.