TOYOTA ARAÇLARIYLA KARNAVALDA YERİNİ ALDI

TOYOTA ARAÇLARIYLA KARNAVALDA YERİNİ ALDI
Yayınlama: 18.04.2024
Düzenleme: 18.04.2024 13:59
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Çağlacan Kurt – Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin ilk durağı olan Adana’daki Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalının, 13-21 tarihleri arasında devam ediyor. Bu yıl 12’ncisi “Nisan’da Adana’da” sloganıyla organize edilen karnavalda Atatürk Parkında kurulan stantta Toyota araçlar yerini aldı.

Caner Yazıcılar konuşmasında Toyota araçlarının içeriklerine değinerek şu ifadeleri kullandı; “Öncelikle kortejde bir ana aracımız oluyor. Daha sonrasında arkasından bu karnavala hazırlanmış özel otobüslerimiz oluyor. O otobüsler içerisinde çeşitli eğlenceler dönüyor. Eğlencelerde bando takımı, ekip kostümlerimiz var bunların hepsi mevcut. Bizde Toyota olarak buradayız. Aynı zamanda karnavalın ana sponsoruyuz. Kortej yürüyüşü cumartesi günü yapılacak. Kortejlerimiz mini şekilde devam ediyor. Gazipaşa, Ziyapaşa ve Toros caddesinde sürekli bunların tanıtımları oluyor. Burada Toyota olarak araçlarımızı sergiliyoruz.”

Yazıcılar, “Bu etkinliği daha öncede yaptığımız için senelerdir yaptığımız bir karnaval. Bu karnavalda insanlar alışılmışın dışında da görmeye başlıyor. Sürekli alışmış, birazcık sıkıcı olabilir diye ‘Türkiye Kültür Yolu Festivali’ olarak geçiyor. İnsanların tepkilerinin çok iyi oluyor. Aynı zamanda yerel halkta bizi çok iyi karşıladı” diyerek aktardı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.