Torun:Yüreğir’i Çöp, Çamur ve İsraftan kurtaracağım

Yeniden Refah Partisi Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Bucak’ın seçim bürosunun açılış kurdelesini Yeniden Refah Partisi Yüreğir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun kesti.

 

Torun:Yüreğir’i Çöp, Çamur ve İsraftan kurtaracağım
Yayınlama: 18.03.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – 31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi (YRP) Yüreğir Belediye Meclis Üyeliği’ne aday olan Bucak Aşireti’nin sevilen ismi Hüseyin Bucak, kalabalık bir toplulukla seçim bürosunun açılışını Yeniden Refah Partisi Yüreğir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun ile birlikte kesti.

Açılıştan önce kürsüye gelerek bir konuşma yapan Hüseyin Bucak “Öncelikle Yeniden Refah Partisi üyesi olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Yüreğir ilçe belediye başkanlığı seçimini kazanarak Yüreğir’in makus talihini değiştirecek olan çok değerli başkan adayımız Abdullah Torun sayesinde, Yüreğir’i tertemiz bir şekilde yöneterek vatandaşlarımızın tüm sorunlarını çözmek için yola çıktık. Çünkü bizler Yüreğir ilçesinde oturuyoruz ve sizlerin oyları sayesinde kazanacağımızdan kimse şüphe etmesin” dedi.

TORUN “ÖNCELİKLE ISRAFA SON VERECEĞİZ”

Daha sonra konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Yüreğir Belediyesi’ndeki israfa son vereceğini söyleyen (YRP) Yeniden Refah Partisi Yüreğir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun “Bugün Yüreğir ilçesinin bitmek bilmeyen birçok sorununu kimse çözemedi.Biz vaat etmiyoruz. Kesin çözüm üreteceğiz ve öncelikle bu ilçeyi çöpten, çamurdan kurtaracağız. Çünkü yapılmayan yollar çamur içinde yüzüyor. Çöpler başlı başına çok büyük olay ve Adana’nın hiçbir yerinde Yüreğir ilçesinde çöp yüzünden sineklerle mücadele, hastalıklarla boğuşmaktan Yüreğirli vatandaşlarımız çok çile çekiyor.Bu iki büyük sorunun haricinde belediyedeki israfa son vereceğiz. O görkemli lüks araçlara binerek belediye yönetilmez. Ben seçildiğim taktirde tüm bu kullanılan araçları satarak vatandaşlarımıza hizmet götüreceğiz. Bana bir minibüs ve şoför yeterli olacak.”diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANLIK MAAŞIMI AŞEVİNDE KULLANACAĞIM

Konuşmasını sürdüren Torun “Bildiğiniz gibi daha önce Milletvekilliği yaptım ve emekli oldum. Benim zaten bir emekli maaşım var. Belediye başkanı seçildiğim taktirde başkanın alacağı maaşı aşevinde kullanılmak üzere orada kullanacağım. Bu yüzden israfı önlediğiniz taktirde hizmetler yerine varır. O nedir lüks araçlara binerek vatandaşın karşısına çıkarak oy istenmez. Bakın şu an dahi bindiğim araç normal bir araç ve ihtiyacımı görüyor.Çünkü, biz Yüreğir halkının içinde yaşadığımız için neyin ne olduğunu biliyoruz. Burada sizlere söz veriyorum gerçek belediyecilik nasıl olur onlara hep beraber gösterelim ve Yüreğir halkının dedikleri olsun istiyorum. Yeniden Refah Partisi olarak belediyeyi yönetecek kadrolara sahip olarak ve Allah’ın izni ile seçimi kazanarak, Yüreğir Belediyesi nasıl yönetilir gösterelim” dedi.

ELAZIĞ’LI DEMİROĞLU AİLESİNDEN TAM DESTEK

Yeniden Refah Partisi Yüreğir Belediye meclis üyesi Hüseyin Bucak’a kalabalık bir toplulukla gelen Elazığ’ın sevilen insanlarından Ferdi Demiroğlu ailesi tam destek vererek seçimde yanlarında olacaklarını belirterek şunları söyledi “Yeniden Refah Partisi’nden meclis üyeliğine aday olan çok sevdiğimiz insan Hüseyin Bucak ve Yüreğir Belediye başkan adayı olan Abdulah Torun’a çıktıkları bu yolda başarılar diliyoruz ve Demiroğlu ailesi olarak seçimlerde destekleyeceğiz”diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.