Ziyapaşa Bulvarındaki Kurtuluş Çocuk parkı açıldı

Ziyapaşa Bulvarındaki Kurtuluş Çocuk parkı açıldı
Yayınlama: 24.03.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Adana’nın en eski ünlü Ziyapaşa bulvarındaki çocuk parkı yenilenerek İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan adayı Akif Kemal Akay tarafından semt sakinleriyle birlikte açtı.

Kurtuluş Çocuk parkının açılışından önce bir konuşma yapan Akay “Adana ekonomisi bildiğiniz gibi çok geride kaldı. Adana ekonomisini ileriye taşımak için bir yerlerden başlamak lazım diye düşünerek kolları sıvadık. Zor şeyler değil ve biz başladık çok sayıda Adana’ya birçok şey yaptık. Yaptığımız işler Türkiye’deki belediyelere örnek oldu. Bunun yanında yaptığımız projeler örnek olarak parti proğramlarına girdi ve  proje olarak karşımıza çıkmaya başladı. Kurtuluş çocuk parkımızı baştan sona yenileyerek çocuklarımızın çok güzel vakit geçireceklerine inanıyor ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kurtuluş mahallesinde açılan çocuk parkının yapılmasında emeği olan Muhtar Nevin Biçer ise “Çok güzel bir parkımız oldu.Başkanımız Akif Kemal Akay’a çok teşekkür ederiz.5 yıl boyunca çok uğraş verdiğimiz ve sonunda hizmete açılan Kurtuluş çocuk parkı mahallemize yakıştı.Buradan emeği geçen herkese çok teşekkür ettiğini” söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.