Toros Mahallesi Muhtarlığındaki aşure etkinliğine yoğun ilgi

Toros Mahallesi Muhtarlığındaki aşure etkinliğine yoğun ilgi
Yayınlama: 08.08.2023
Düzenleme: 08.08.2023 15:52
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Çukurova Belediyesi’nin katkılarıyla her yıl geleneksel olarak Toros Mahallesi’nde yapılan aşure etkinliği bu yıl da mahalle muhtarı Sibel Polat’ın organizasyonuyla düzenlendi. Aşure etkinliğine semt sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

POLAT KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Toros Mahallesi Muhtarlığındaki aşure etkinliğine CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer, ve Ayhan Barut, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sivil toplum örgütleri ve semt sakinleri katıldı. Muhtar Polat aşure etkinliğine katılan herkese teşekkür ederek, “Bugün burada yapmış olduğumuz aşure etkinliğimize katkılarından dolayı öncelikle Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür ediyorum. Peygamberimiz tarafından buyurulan bu önemli günde birlik ve beraberliğimiz hiçbir zaman bozulmasın. Buraya gelerek bizleri onurlandırmanızdan dolayı sizlere en derin saygılarımı sunarım “dedi.

KURAN-I KERİM OKUNDU

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hak, eşitlik, emek, laiklik, demokrasi mücadelesinin, her zaman olduğu gibi aşkı muhabbetle yapılması gerektiğini belirtti. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise kardeşçe yaşamanın önemine değinerek, bu günlerde kenetlenerek her şeyi başaracaklarını söyledi. Aşure etkinliği Kuran-ı Kerim okunduktan sonra davetlilere aşure ikramı ile sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.