Tekrar aday değilim

Tekrar aday değilim
Yayınlama: 04.02.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Adana ili Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba mahallesinin başarılı muhtarı Ali Yaylalı 31 Mart günü yapılacak mahalli idare seçiminde yeniden muhtar adayı olmayacağını yaptığı açıklama ile kamoyuna duyurdu.

Tekrar aday olmayacağını duyan semt sakinleri çok sevdikleri muhtar Ali Yaylalı olmamasından dolayı büyük kayıp olduğunu belirterek çok üzüldüklerini ifade ettiler.

Yeşiloba mahallesinin  Muhtarı Ali Yaylalı’nın açıklaması ise şöyle; “Yaklaşan yerel seçimler için adaylık açıklaması bilindiği üzere 2019 yerel seçimlerinde Yeşiloba mahallemizde hep birlikte kolları sıvadık çünkü rahmetli babamın girmiş olduğu ve kayıp ettiğimiz 2014 seçime hitaben efsane Muhtarımız Zülfikar Yaylalı’ya olan bir sözümüzü yerine getirme adına ona karşı üstün sorumluluk duygusunu yaşayarak geçmiş dönemde yaşanan seçimlerle alakalı haksız siyaset bazı başarıları elde etme arzusu ile olduk olmadık karalama kampanyaları ve algı operasyonları yapılarak halkı aldatarak seçim kazandılar buna istinaden de bir sözümüz vardı, rahmetli Muhtarımız Zülfikar Yaylalı’ya bu sözü yerine getirme adına aday olduk ve Yeşiloba tarihinin sonuçlarının belki bir daha çok zor yaşanacağı %70 gibi (5275) oy alarak tarihi bir başarıyla Yeşiloba mahallesinin muhtarı olduk. Bu başarı bizim sevenlerimizin, dostlarımızın her zaman tarihi onuru ve gururu olarak tarihte yer alacaktır. Efsaneye olan bu sözümü yerine getirme adına çıktığımız bu yolda beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma minnettarım. Tabiki hayatta yaşamla ölüm gibi birde başlangıç ve bitiş vardır görev olarak bayrak değişimi olarak ben 5 yıldır görev yaptığım Yeşiloba mahallemde hiç bir vatandaşımla sorun yaşamamanın ayrı yeten Mutluluğunu yaşıyorum.Ben mahalleme vatandaşlarıma dostlarıma yaptığım her şeyi helal hoş ediyorum yetişemediğim elimden gelmeyen durumlarda yer alamadığım durumlar için tüm vatandaşlarımın affına sığınıyorum hiç bir zaman bilinçli kimseyi kırmadım ve üzmedim kötülük beslemeyin bizim birbirimizden başka kimsemiz yok ben hayatıma başka durumlarda yön vermeye karar verdim ve Yeşiloba Mahalle Muhtarlığımız  tekrar aday değilim ama her zaman mahallemle alakalı alınacak tüm kararlarda elimi taşın altına koymaya da hazırım.Çünkü biz hayatımız boyunca insanlıktan elimizi çekmeyiz ve çekmeyeceğiz bize güveniniz için sonsuz teşekkür ediyorum ilerleyen günlerde kendimle ve Mahallemizle alakalı nasıl bir yol haritası izleyeceğimizi sizlere bilgilendirmelerde bulunacağım Yeşiloba Mahallemizde Muhtar Adaylarına ve yakınlarına başarılar diliyorum. Birbirine iftira atmadan toplumu kutuplaştırmadan şerefi haysiyeti adamlığı ile aslan gibi çalışma yapan tüm aday olacak ve aday olan arkadaşlara başarılar diliyorum. Son güne kadar istişarede olabileceğimizide beyan ediyorum bu durumlar da çalışan adaylara ama sadece şunuda söylemek istiyorum, Yeşiloba’mızı kesinlikle geçmiş yönetimlere teslim ettirmiyeceğimizi beyan etmek istiyorum. Bizimle bu sevda da inandığınız için sonsuz minnet duyuyorum birbirimize olan sevdamızın hiç bir zaman boş olmadığını cümle aleme haykırarak söylediğiniz için gurur duyuyorum saygı sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.