TAŞDURMAZLI, TOROS TV’DE KONUŞTU

TAŞDURMAZLI, TOROS TV’DE KONUŞTU
Yayınlama: 31.08.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) – Muay Thai İl Temsilcisi ve ASKF Başkan Yardımcısı Bilal Taşdurmazlı, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına katıldı. Gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtlayan Taşdurmazlı, Adana’da iyi bir konumda olduklarını söyledi.

Muay Thai ailesinin Adana’da her geçen gün büyüdüğünü belirten Bilal Taşdurmazlı, “Öncelikle müsabaka sayısını artırmayı amaçlıyoruz. Kulüplerimiz bunu istiyor. Aramıza yeni hakem ve antrenör arkadaşlar katıldı” dedi.

Muay Thai’nin diğer dövüş sporlarından çok farklı olduğunu dile getiren Bilal Taşdurmazlı, “Taekwondo ve Kick Boks’tan sonra bu branşı yapmaya başladım. Kulüplerimiz çok iyi konumda. Adana’da yaptığımız müsabakalara katılım bizleri memnun ediyor. Müsabaka olduğunda büyük bir heyecan yaşanıyor” diye konuştu.

ASKF’de Başkan Ahmet Bozan’ın önderliğinde uyum içerisinde çalıştıklarına dikkat çeken Taşdurmazlı, “Başkanımız ve yönetim kurulu olarak, kentimizde amatör sporun gelişmesi ve kalkınması için çabalıyoruz. Her daim amatör spor kulüplerinin yanındayız” şeklinde konuştu.

Sporcularının gruplara gitmesi durumunda, kendilerine ulaşım konusunda büyük destek veren Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a teşekkür eden Bilal Taşdurmazlı, “Böylesine spor destekçisi belediye başkanının olması bizleri memnun ediyor. Ayrıca Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Üney’e de destek ve katkıları için teşekkürler” ifadesini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.